Dutch Filmworks releases op DVD en Blu-ray Disc op 26 november

Dutch FilmWorks Home Entertainment releases voor november


HUMMINGBIRD

“HUMMINGBIRD IS EEN RAUWE, MAAR VERRASSEND GEVOELIGE THRILLER OVER EEN MAN DIE DENKT NIETS MEER TE VERDIENEN EN TÓCH EEN NIEUWE KANS KRIJGT.”

Hummingbird DVD & Blu-rayJoey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant werken om zijn schuld af te kunnen lossen. Zijn baas, Mr. Choy, heeft echter al snel door dat hij meer kan dan borden wassen en stelt hem aan als bodyguard. Een promotie of een stap richting een carrière in de misdaad?

CAST Jason Statham, Benedict Wong, Agata Buzek, Vicky McClure
REGIE Steven Knight (scenarist van Eastern Promises, Amazing Grace & Dirty Pretty Things)

GENRE Misdaadthriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 100 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 14,99 Blu-ray € 17,99

RELEASEDATUM 26.11.2013

 

LOVE & HONOR

"TIJDENS HUN VERLOF DWINGT DE ANTI-OORLOGSBEWEGING IN AMERIKA TWEE JONGE VIETNAMSOLDATEN TE KIEZEN TUSSEN DE LIEFDE EN HET LEGER."

Love & Honor DVDAls de jonge soldaat Dalton aan het front in Vietnam een brief van zijn vriendin krijgt waarin ze het uitmaakt, wil hij zo snel mogelijk naar huis. Zijn macho strijdmakker Mickey heeft tijdens hun verlof wel zin in een trip en gaat met hem mee naar Amerika. De jongens denken als helden onthaald te worden, maar Jane woont nu bij een groep antioorlogsactivisten en die moeten niks van de soldaten hebben. Om geaccepteerd te worden besluit Mickey te vertellen dat ze gevlucht zijn. Terwijl Dalton Jane smeekt bij hem terug te komen, verliest Mickey zijn hart aan de prachtige Candace. Hun prille romance maakt het niet makkelijker om toe te geven dat ze volgende week terug moeten naar de oorlog...

CAST Liam Hemsworth, Teresa Palmer, Austin Stowell, Aimee Teegarden
REGIE Danny Mooney

GENRE Romantisch drama
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 96 minuten
KIJKWIJZER 12
ADVIESPRIJS DVD € 14,99

RELEASEDATUM 26.11.2013

 

BBC EARTH: SIR DAVID ATTENBOROUGH COLLECTION

"EEN ODE AAN DE GROOTMEESTER VAN DE NATUURFILM EN NESTOR VAN DE MEEST BAANBREKENDE NATUURDOCUMENTAIRES TER WERELD."

BBC Earth Attenborough collectionDe naam Sir David Attenborough is onlosmakelijk verbonden met BBC Earth. Wereldwijd maakten vele mensen voor het eerst kennis met de wilde natuur dankzij David Attenborough’s documentaires waarvoor hij de hele wereld over trok en tal van locaties, diersoorten en planten voor het eerst op camera vastlegde. Hij staat voor velen synoniem aan een hoge mate van integriteit, enthousiaste manier van kennisoverdracht en grote bezorgdheid voor het welzijn van onze natuur.

Deze uniek collectie bevat: David Attenborough’s Natural Curiosities • Birds of paradise • First Life • Attenborough: 60 Years in the Wild • Madagascar • Attenborough’s giant egg.

PRESENTATOR Sir David Attenborough
PRODUCENTEN o.a. Alastair Fothergill (Planet Earth, Frozen Planet) & Mike Gunton (Life, Africa)

GENRE Natuurdocumentaire
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR circa 700 minuten
KIJKWIJZER 6
ADVIESPRIJS DVD € 49,99 BLU-RAY € 59,99

RELEASEDATUM 26.11.2013

 

BBC EARTH: AFRICA - LIFE IN THE JUNGLE

"DRIE MILJOEN JAAR GELEDEN KLOMMEN ONZE VOOROUDERS UIT DE BOMEN. NU GAAT EEN TEAM VAN DE BBC TERUG DE BOMEN IN, OM ZELDZAME APEN TE BESTUDEREN EN OM HET LEVEN HOOG IN DE JUNGLE MEE TE MAKEN. "

BBC Earth Africa Life in the JungleHet Afrikaanse regenwoud is één van de minst bestudeerde plekken op aarde. Eigenlijk weten we nog heel weinig over de dieren die hier leven. In deze onherbergzame plek worden regelmatig nieuwe diersoorten ontdekt die zich met succes hebben schuilgehouden in de dichte groene jungle. Nu bundelen een zoöloog, een filmmaker en een avonturier hun krachten om de geheimen van de jungle te ontdekken. Zes weken lang verblijven ze in een boomhut, waar ze ’s nachts veilig zijn voor de gevaren op de grond. Ze zitten wel akelig dicht bij giftige slangen! Overdag zoeken ze naar de zeldzame roodkopmangabey, de ongrijpbare laaglandgorilla en lopen ze mee met kuddes olifanten en buffels! Met de nieuwste technologie en HD-camera’s maken ze prachtige opnames vanuit een uniek perspectief. Ze bestuderen gedrag dat nooit eerder op film werd vastgesteld, gaan op zoek naar nieuwe diersoorten en tonen het leven in de jungle als nooit tevoren!

PRODUCENTEN James Smith & Steve Robinson (Amazon with Bruce Parry, Tribe)

GENRE Natuurdocumentaire
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 150 minuten
KIJKWIJZER 6
ADVIESPRIJS DVD € 14,99 Blu-ray € 17,99

RELEASEDATUM 26.11.2013

 

BBC EARTH: EARTHFLIGHT – DE FILM 3D

“NA DE SUCCESVOLLE SERIE IS ER NU EARTHFLIGHT - DE FILM, GEHEEL OPGENOMEN IN 3D!”

BBC Earth Earthflight 3DDit is een reis zoals u nooit eerder meemaakte. Een vlucht op de vleugels van vogels. Dwars door de lucht en over de oceanen. Zie de jaargetijden veranderen, wees getuige van de meest fantastische gebeurtenissen in de natuur. Van de warme tropen tot het ijskoude noorden. Na zes delen van de baanbrekende natuurdocumentaire Earthflight produceerde de BBC deze gloednieuwe film, met nieuw en uniek beeldmateriaal. Earthflight - de film gaat verder waar de serie ophield. U bezoekt nieuwe plaatsen, vliegt met andere vogels mee. Hoger en verder dan ooit. Geheel opgenomen in 3D biedt Earthflight - de film een unieke blik op de wereld: door de ogen van vogels. Alleen ditmaal met adembenemende diepte!

PRODUCENT John Downer (Polar Bear – Spy on the ice, Penguins – Spy in the huddle)

GENRE Natuurdocumentaire
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 90 minuten
KIJKWIJZER 6
ADVIESPRIJS DVD (uitsluitend 2D) € 14,99 Blu-ray (2D + real 3D) € 17,99

RELEASEDATUM 26.11.2013

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

DVD Watcher  |  16-11-2013

Goede film (Hummingbird), maar ik ga hem bestellen in het buitenland.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina