DVD.nl dit weekend op de HCC Dagen

Komend weekend is het weer zover: vele duizenden computerliefhebbers zullen afreizen naar Utrecht om daar een bezoek te brengen aan de HCC Dagen. Op 28, 29 en 30 november zijn zes grote hallen van de Utrechtse jaarbeurs tot aan de nok toe gevuld met PC\'s en wat daar mee te maken heeft. Niet alleen vind je op de HCC Dagen honderden kraampjes van winkels met zeer scherpe prijzen voor computeronderdelen, ook is er veel informatie over hard- en software te vinden. Daarnaast is er ook een showgedeelte waar je de laatste nieuwtjes op het gebied van hardware, software en entertainment tegenkomt.

Dit jaar is ook DVD.nl van de partij op de HCC dagen. We zullen te vinden zijn in hal 8, de grootte showhal, op standnummer 8E031. Op onze stand zullen we onder andere HDTV demo’s tonen met behulp van een 63” plasmascherm. Ben je van plan om naar de beurs te gaan? Kom dan zeker langs op onze stand en mis dit niet!

 

DVD.nl heeft uiteraard ook weer een HCC-dagen actie: Als je je tijdens de HCC Dagen komt inschrijven voor onze nieuwsbrief maak je automatisch kans op vele DVD’s!

Recente artikelen

Laatste reacties

mjlfadriaans  |  01-12-2003

Iemand nog op het computer gebeuren geweest? Het schijnt dat Unreal Tournament 2004 er ging draaien, wacht ik al een tijdje op :). Maaruh, ik moest werken he...
Lees meer >

Pascal Heister  |  30-11-2003

ben vandaag geweest, heb de stand nog gezien mooi plasmaschermpje hoor :P
Lees meer >

patrick1975  |  30-11-2003

Damned Niels, Lees dit nu pas. Ben geweest...
Lees meer >

Dynamike  |  28-11-2003

Zaterdag zal ik even mijn neus tonen :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina