Eerste officiële trailer van 'Exodus: Kings and Gods' met Christian Bale.

Eerste officiële trailer van 'Exodus: Kings and Gods' met Christian Bale.

 

Het bekende verhaal van Mozes en Ramses die als broers opgroeien, maar uiteindelijk lijnrecht tegenover elkaar komen te staan in een nieuwe uitvoering van Bijbelse proporties. Het verhaal  is al eerder verfilmd met in de hoofdrol de toenmalige supersterren Charlton Heston en Yul Brynner in 'The Ten Commandments' van Cecil B. DeMille uit 1956. De film was toen een enorm succes in de bioscopen (opbrengst 80 miljoen dollar) en op vier na de film met de grootste opbrengst aller tijden. Tijdens de Oscaruitreiking kreeg de film diverse Oscars (Beste speciale effecten, Beste Montage, Beste Geluid, Beste decors en Beste Kostuums. Er was ook een Oscarnominatie voor 'Beste film' en voor Yul Brynner in de categorie 'Beste mannelijke bijrol'. Pas nu na 58 jaar wordt het epische verhaal - eindelijk - in een nieuw jasje gestoken door Ridley Scott. Gaat deze nieuwe versie die ervaring evenaren?

Exodus: Gods and Kings draait vanaf 18 december 2014 in de bioscoop.

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

jurgen42u  |  11-07-2014

Je hebt gelijk. Ik was beiden aan het verwarren.;)
Lees meer >

crocs  |  11-07-2014

Volgens mij ben je in de war met Kingdom of Heaven, want Ridley heeft helemaal niks met Troy te maken gehad. Wolfgang Petersen is de regiseur van Troy.
Lees meer >

jurgen42u  |  10-07-2014

Ik volg Marcel. Ridley zijn hoogtij zit er wat op vind ik. Na zijn Troy heeft hij niets deftigs meer gedaan, zijn Robin Hood was eerder een grap dan serieus en...
Lees meer >

Marcel v/d H.  |  10-07-2014

Valt mij behoorlijk tegen om eerlijk te zijn. Ziet er allemaal wel erg gemaakt uit, beetje 300 maar dan minder goed.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina