Exclusief bij DVD.nl: ANT-MAN - Recensie, prijsvraag en interview met Jake Morrison

Exclusief bij DVD.nl:

Ant Man Logo

Vanwege de release van Ant-Man op DVD en Blu ray Disc schenken wij extra aandacht aan deze Marvel-film. Dat doen we door middel van een recensie van de Blu-ray Disc, een prijsvraag waarbij de je Blu-ray Disc kunt winnen en als klapper een exclusief interview met Jake Morrison, Visual Effects supervisor van Ant-Man. Claudio poetst zijn Engels wat op en had een telefonisch interview met deze spraakwaterval.

Blu-ray Disc recensie:

Ant Man Blu ray Disc  
Een scenario dat in allerijl nog werd herschreven. Een regisseur en schrijver die opstapte en vervangen werd door een met geen ervaring in actiefilms. En dan ook nog een vrij onbekende held die weinig tot de verbeelding spreekt en uiteraard alweer de zoveelste Marvelfilm. Al met al een flinke voorgeschiedenis en op voorhand zou je de film weinig kans geven. Maar net zoals bij The Guardians of the Galaxy hoeven onbekende helden helemaal geen probleem te zijn, als de film maar goed in elkaar steekt. En dat doet Ant-Man in meerdere opzichten.
Lees de Blu-ray Disc recensie van Ant-Man


Interview met VFX-supervisor Jake Morrison

Jake Morrison VFX Ant Man
Ter gelegenheid van de release van de film Ant-man kreeg DVD.nl de mogelijkheid om Jake Morrison - de visual effects supervisor van Ant-Man - te interviewen. Naast zijn werk voor Marvel heeft Jake Morrison meegewerkt aan een flink aantal Hollywood-producties zoals: Lord Of The Rings: The Two Towers, The Matrix vervolgen, 300, Harry Potter And The Sorcerer Stone, Mission Impossible 2, Speedracer, Deep Blue Sea en nog veel meer. Jake kan heel enthousiast en met veel passie vertellen over zijn werk.
Lees hier het prettige interview.

 

Prijsvraag

Ant Man Blu ray Disc

Wil je kans maken op de Blu-ray Disc, doe dan mee met onze prijsvraag!

Tip: antwoorden kun je vinden in onze recensie van of het interview met Jake Morrison, special effects-man van Ant-Man.

De prijs is beschikbaar gesteld door:
Walt Disney Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina