Filmfreak koopdvd's maart 2008 (cult - horror)

Filmfreak Distributie: cult- en horror koopdvd-releases van maart 2008.


Bad Girls Go To Hell (Doris Wishman)
Van de vrouwelijke Ed Wood, digipack met vele extra's.

Release 17 maart 2008

"You... You... You... Do You Know that Bad Girls Go to Hell?” Dit was de eerste film uit een reeks van 'black and white roughies' die de 'First Lady of Exploitation Sinema' Doris Wishman in de jaren 1960 draaide.

Huisvrouw Gigi Darlene komt erachter dat stoute meisjes naar de hel gaan wanneer ze wordt aangevallen door een geile conciërge en hem per ongeluk vermoordt. Ze vlucht naar New York, waar haar leven inderdaad in een hel veranderd en ze wordt gebruikt en misbruikt door iedereen die op haar pad komt. Eén van Doris Wishmans meest dolle films,die overigens opnieuw in de bioscoop werd uitgebracht in 1998! 

Cast: Gigi Darlene, George la Rocque, Sam Stewart, Darlene Bennet.

DVD Details:
VS, 1965, 90 min., DVD5, 4:3, NTSC, regiovrij, Engels 2.0, Nederlands ondertiteld.

Extra's:
Originele theatrical trailer, Doris Wishman trailer show, Gallery of Doris Wishman Exploitation Art, Drive in Adult Book Pitch, American Grindhouse trailershow.

Label: American Grindhouse / Artnr.: AG003 / Winkelprijs: 9,95 euro


Confessions of a Psycho Cat (Herb Stanley)
Met wereldkampioen boksen Jake La Motta (Raging Bull) in de hoofdrol!

Release 17 maart 2008

Een rijke, maar gestoorde vrouw nodigt junkie Buddy, acteur Charles en 'The Champ' (Jake La Motta, op wiens levensverhaal Raging Bull is gebaseerd) uit voor een wedstrijd. Wie zich een volle dag in leven kan houden in Manhattan, krijgt honderdduizend dollar. Dat lijkt eenvoudiger dan het is wanneer de dame eraan toevoegt dat zij op de heren zal jagen en proberen hen te doden. Met een psychotische hoofrolspeelster, het vreemdsoortige geweld, de macabere humor en niet te vergeten, een flinke dosis blote dames, is Confessions of Psyco Cat een instant cult classic.

Cast: Eileen Lord, Ed Brandt, Frank Grace, Dick Lord en Jake LaMotta.

DVD Details:
VS, 1968, 69 min., DVD5, 4:3, NTSC, regiovrij, Engels 2.0, Nederlands ondertiteld.

Extra's:
Originele theatrical trailer, Bad Girl Sexploitation trailershow, Archival short Preface to life, American Grindhouse trailershow

Label: American Grindhouse / Artnr.: AG004 / Winkelprijs: 9,95 euro


The Gore Gore Girls (H.G. Lewis)

Release 17 maart 2008

Een psychopaat heeft het voorzien op de go-go-girls. Zonder mededogen brengt deze  de danseressen op beestachtige wijze om het leven. De politie krijgt geen vat op de zaak.  Een journalist van de plaatselijke krant besluit daarom een privédetective in te schakelen om het onderzoek vlot te trekken. Ondertussen wordt letterlijk zout in wonden gestrooid, de slachtoffers maken op onprettige wijze kennis met de frituurpan en een strijkijzer en er wordt (chocolade)melk getapt uit de borsten van één van de danseressen. Dit is (s)exploitatie! Dit is splatter! Dit is Herschell Gordon Lewis op z'n best! 

Cast: Frank Kress, Amy Farrell, Hedda Lubin en Henny Youngman.

DVD details:
Verenigde Staten, 1972, 81 min., 4:3, Engels 2.0, Nederlands ondertiteld.

Extra's:
- Audiocommentaar van regisseur Herschell Gordon Lewis
- H.G. Lewis trailers: A Taste of blood, She-devils on wheels, The Gruesome Twosome en The Wizard of Gore.
- Collection Trailers van Bloodsucking freaks en Teaserama

Label: Donut / Artnr.: INK8005 / Winkelprijs: 9,95 euro


Something Weird (H.G. Lewis)

Release 17 maart 2008

Als Cronin Mitchells gezicht bij een stroomongeval ernstig verminkt raakt, beschikt hij ineens over bovennatuurlijke krachten. Een heks stelt voor om hem z'n mooie gezicht terug te geven in ruil voor zijn liefde. Cronin accepteert haar voorstel. Maar hoewel de buitenwereld haar ziet als de mooie sexy Ellen, is zij eigenlijk een lelijk oud gedrocht.

Nadat Cronin een geest heeft teruggestuurd naar het dodenrijk, richt hij zich op het achterhalen van de identiteit van een seriemoordenaar die het heeft voorzien op vrouwen. Tegelijkertijd wordt ook karate-expert en playboy Alex Jordon door de overheid naar het plaatsje gestuurd om Cronin daarbij in de gaten te houden. Alex raakt echter in de ban van de sexy Ellen. Maar het wordt allemaal nog vreemder. Cronin Mitchell pept zijn bijzondere gave op met LSD en Alex Jordan wordt aangevallen door moordzuchtige lakens.

Cast: Tony McCabe, Elizabeth Lee, William Brooker, Mudite Arums en Ted Heil.

DVD details:
Verenigde Staten, 1967, 80 min., 4:3, Engels 2.0, Nederlands ondertiteld.

Extra:
- Audiocommentaar van regisseur Herschell Gordon Lewis
- H.G. Lewis trailers: A Taste of blood, She-devils on wheels, The Gruesome Twosome en The Wizard of Gore.
- Collection Trailers van Bloodsucking freaks en Teaserama

Label: Donut Films / Artnr.: INK8006 / Winkelprijs: 9,95 euro


Sinful Dwarf (Vidal Raski)

Release 24 maart 2008

Aangewezen op hun geluk huurt het pasgetrouwde stel Mary (ANNE SPARROW) en Peter (TONY EADES) een kamer in een krakkemikkig huis. De huisbazen zijn drankorgel Lila Lashe en haar misvormde zoon: een één meter grote, grijnzende, achterlijke dwerg die Olaf heet TORBEN BILLE). Als haar echtgenoot op banenjacht is, hoort Mary allerlei vreemde geluiden op zolder.Tot haar afgrijzen ontdekt ze daar een geheime kamer waar de dwerg de vrouwen die hij heeft ontvoerd naakt en vastgeketend heeft opgesloten. De gevangengenomen vrouwen krijgen heroine toegediend en worden verkracht door de dwerg en door geile mannen die betalen om ze te mogen misbruiken. Natuurlijk hebben de perverselingen in het gruwelhuis Mary op het oog als hun nieuwe meisje van plezier.

Deze film zit vol uitgebreide voyeuristische scènes en expliciete seksscènes. The Sinful Dwarf (ook bekend als Abducted Bride) is vrolijk en verdorven tegelijk en dat maakt deze film zo fascinerend. Vooral de scène waarin Mrs Lashe zich verkleedt als Carmen Miranda (inclusief een fruitmand op haar hoofd) is onvergetelijk. Ze zingt het lied “De Chuchubamba” en de kwijlende dwerg begeleidt haar op de piano. Het feit dat deze scène wordt aangevuld met beelden van onbekende mannen die de platgespoten vrouwen verkrachten, tilt de film tot een bizar niveau van ongeloof.

Cast: Anne Sparrow, Tony Eades, Clara Keller

DVD Details:
VS, 1973, 92 min., NTSC, regiovrij, 4:3, Engels 2.0, Nederlands ondertiteld

Extra's:
Originele trailer, Harry Novak trailershow

Label: Sodemented / Artnr.: SD010 / Winkelprijs: 9,95 euro


Dirty Mind of Young Sally (Bethel Buckalew)

Release 24 maart 2008

De stoutmoedige, roodharige Sharon Kelly (Sassy Sue) is 'Dirty Sally', een radio-DJ met haar eigen rijdende radio studio die gek is op de vrije liefde. KLUV! Broadcasting zendt uit vanuit een busje dat door het land dendert met de politie op de hielen. Sally verspreidt 'sexy muziek met liefde' die gepaard gaat met gehijg, gekreun en orgasmen. Drie keer per dag deelt ze haar gedachten met de wereld. Dat maakt 'The Dirty Mind of Young Sally' erg opwindend voor de luisteraars. Haar sexy stem is een afrodisiacum dat wordt verspreidt via de radio. De autoriteiten willen dat ze ophoudt met uitzenden, maar dan moeten ze haar eerst te pakken krijgen. Dit loopt uit op een gevecht tussen Smokey en de Sex Goddess, met als slagroom op de taart ally die een agent stiekem zover krijgt om met haar te rollebollen terwijl ze in de lucht zijn.

Cast:Sharon Kelly George ‘Buck’ Flower Norman Fields James Mathers

DVD details:
VS, 1972, 92 min., NTSC, DVD5, regiovrij, 4:3, Engels 2.0, Nederlands ondertiteld.

Extra:
Trailers

Label: Sodemented / Artnr.: SD011 / Winkelprijs: 9,95 euro


Reefer Madness (Louis J. Gasnier)
Originele versie!

Release 24 maart 2008

Oorspronkelijk werd de film in 1936 door een Christelijke instelling gefinancierd en gemaakt met als titel “Tell your children” Het doel was de jeugd te waarschuwen voor het gebruikvan cannabis. Enige tijd later kwam de film echter in handen van de beruchte “exploitation” producer en regisseur Dwain Esper die er een aantal voor die tijd gewaagde scènes aan toe voegde en de titel veranderde in “Reefer Madness”. In de jaren 1970 kreeg de film plots een cultstatus doordat Amerikaanse studenten, die het blowen juist herontdekt hadden, de humor in begonnen te zien van het geweldig slechte acteren, de kromme dialogen en de betuttelende foute boodschap van de film. Deze cultstatus heeft de film tot op de dag van vandaag behouden.

Cast: Dorothy Short, Kenneth Craig, Lilian Miles, Dave O’brien, Thelma White, Carleton Young en Warren McCullum.

DVD details:
Verenigde Staten, 1936, 64 min., DVD5, Regio 0, 4:3, Engels 2.0, Nederlands ondertiteld.

Label: Shock / Artnr.: WP102 / Winkelprijs: 9,95 euro

Recente artikelen

Laatste reacties

RDV  |  22-03-2008

Zijn dit nu de beroemde grindhouse movies...?
Lees meer >

TJ Weissel  |  21-03-2008

:lol: ... leuke releases!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina