Het 1e seizoen van de serie VINYL van Martin Scorcese en Mick Jagger | vanaf 17 september verkrijgbaar

De spraakmakende HBO-dramaserie van Mick Jagger,
Martin Scorcese en Terence Winter

VINYL

Vinyl Seizoen 1 DVD

Het complete eerste seizoen vanaf 17 september verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Naar het idee van Rolling Stones frontman Mick Jagger en onder regie van de veelbekroonde filmmaker Martin Scorcese komt het complete eerste seizoen van de dramaserie Vinyl 17 augustus uit op Blu-ray en DVD. De door drugs en seks omgeven muziek business in New York uit de jaren ’70, waar muziekstromen als punk, disco en hip-hop nog in de kinderschoenen staan, vormt het decor van de serie. De hoofdrol wordt vervuld door platenbaas Richie Finestra (Bobby Cannavale; tweevoudig Emmy Award winnaar Boardwalk Empire), andere rollen zijn er voor Olivia Wilde (Rush, Tron), Ray Romano (Everybody loves Raymond), Juno Temple (The Dark Knight Rises), Ato Essandoh (Django Unchained) en James Jagger (zoon van Mick Jagger). Dompel je onder in deze duizelingwekkende serie en geniet van het complete eerste seizoen met niet eerder vertoond bonusmateriaal.

Vinyl – seizoen 1:
Richie Finestra (Bobby Cannavale) is directeur van platenlabel American Century Records in New York in de turbulente en met drugs omgeven muziekindustrie in de jaren ’70. Hij probeert wanhopig te voorkomen dat zijn bedrijf én ziel ten onder gaan zonder hierbij alles en iedereen die zijn pad kruist te vernietigen. Nu hij zijn passie voor muziek en ontdekken van talent verloren lijkt te zijn en zijn bedrijf op het randje van de afgrond weet te verkopen, staat hem een levensveranderende gebeurtenis te wachten die zijn passie voor muziek opnieuw doet oplaaien, maar zijn privéleven zware schade toebrengt.

Vinyl is een uniek initiatief van Mick Jagger in samenwerking met Martin Scorcese en Terence Winter. De sterrencast bestaat uit tweevoudig Emmy Award winnaar Bobby Cannavale, SAG Award genomineerde Olivia Wilde, meervoudig Emmy Award winnaar Ray Romano en James Jagger (zoon van Mick Jagger).

Bonusmaterialen:
Blu-ray:
* Commentaar (3 afleveringen)
* Inside the episodes (9x4 minuten)
* Making of (18 minuten)
* Previews (10x45 seconden)
* Bonus (26 minuten)

DVD:
* Commentaar (3 afleveringen)
* Inside the episodes (9x3 minuten)
* Making of (17 minuten)
* Bonus (26 minuten)

Releasedatum: 17 augustus 2016
Speelduur: 10 afleveringen van 48 minuten
Kijkwijzer: 16; geweld, grof taalgebruik, drugs- en alcoholmisbruik

 

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina