Het 1e seizoen van TOGETHERNESS en het 4e seizoen van GIRLS | vanaf 24 februari te koop

Van de gebroeders Duplass, makers van ‘Jeff who lives at home’,
komt het complete eerste seizoen van de komische serie

TOGETHERNESS

Togetherness packshot DVD

Seizoen 1 is vanaf 24 februari verkrijgbaar op DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 24 februari het complete eerste seizoen van de komische serie TOGETHERNESS op DVD, het TV-serie regiedebuut van de gebroeders Duplass. Hoofdrollen worden vertolkt door Mark Duplass (The Mindy Project, The League), Melanie Lynskey (Two and a Half Men), Steve Zissis (Her) en Amanda Peet (The Whole Nine Yards). Volg de hilarische belevenissen van vier volwassenen die samen een huis delen en steeds in ongemakkelijke, maar herkenbare situaties terechtkomen. Lach mee en geniet vanaf 24 februari van 8 afleveringen van het complete eerste seizoen van Togetherness.

Synopsis:
Brett (Mark Duplass) en Michelle (Melanie Lynskey) proberen hun relatie nieuw leven in te blazen nu ze een tijdje getrouwd zijn en kinderen hebben. Wanneer Brett’s beste vriend Alex (Steve Zissis) gedwongen uit huis gezet wordt door geldproblemen, probeert Brett hem te overtuigen in L.A. te blijven. Tegelijkertijd heeft Michelle haar zus Tina (Amanda Peet) op visite en krijgen ze behoorlijke bonje. En voor Brett en Michelle er erg in hebben, hebben ze er twee huisgenoten bij! Het viertal worstelt niet alleen met hun onderlinge relatie, maar ieder heeft zo ook zijn eigen problemen.

Togetherness heeft twee Critic’s Choice Award nominaties ontvangen en inmiddels is het tweede seizoen bevestigd.

Bonusmaterialen:
* Featurette:
- Inside the Episodes
- Amanda & Steven Piece
* Deleted Scenes

      Screenshot Togetherness.jpg      Screenshot Togetherness.jpg      Screenshot Togetherness.jpg

Releasedatum: 24 februari 2016
Speelduur: 8 afleveringen van +/- 25 minuten
Kijkwijzer: 12; seks, grof taalgebruik


Het complete vierde seizoen van de prijswinnende serie van scenariste
en hoofdrolspeelster Lena Dunham

GIRLS

vanaf 24 februari verkrijgbaar op DVD

Girls S4

http://we.tl/Het langverwachte complete vierde seizoen van de door pers en publiek hooggewaardeerde serie GIRLS is 24 februari verkrijgbaar op DVD. In deze semi-autobiografische reeks werpt Lena Dunham een komische blik op het leven van Hannah (Lena Dunham) en haar bonte groep vriendinnen in New York. Ook dit seizoen gaat het er weer dramatisch, hilarisch, meeslepend, zonder gêne en openhartig aan toe. Zo verlaat Hannah de Big Apple om haar droom -een gevierde schrijfster te worden- achterna te gaan, richt Marnie (Allison Williams; The Mindy Project) zich op haar muziekcarrière, probeert Jessa (Jemima Kirke; Tiny Furniture) nuchter te blijven bij AA en gaat Shoshanna (Zosia Mamet; The Kids are all right) op zoek naar een baan. Ga er lekker voor zitten en geniet van 10 gloednieuwe afleveringen boordevol hilarische uitspattingen van de meiden.

Synopsis:
Hannah, Marnie, Jessa en Shoshanna proberen de geheimen van het leven nog altijd te doorgronden. Intussen wonen ze al een paar jaar in New York City, maar ze weten nog altijd niet wat ze willen, van mannen, elkaar, of zichzelf. En de zaken worden er ook dit seizoen niet veel duidelijker op.

De Emmy® Award winnende serie GIRLS wordt uitvoerend geproduceerd door Judd Apatow, Jenni Konner, Lena Dunham, Ilene S. Landress, Murray Miller, Paul Simms en Bruce Eric Kaplan. Nieuwe rollen in dit seizoen zijn er onder meer voor Zachary Quinto (24, Heroes) als Ace, Ana Gasteyer (Mean Girls) en Anthony Edwards (E.R.) als de ouders van Shoshanna en Maude Apatow (This is 40) als Celo.

Bonusmaterialen DVD:
* Inside the Episodes
* Audiocommentaar

      Girls Screenshot.jpg      Girls Screenshot1.jpg      Girls Screenshot2.jpg

Releasedatum: 24 februari 2016
Speelduur: 10 afleveringen van 26 minuten
Kijkwijzer: 12; seks, grof taalgebruik, drugs en/of alcoholmisbruik

 

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina