Het 4e seizoen van Pretty Little Liars komt op 3 september uit op DVD.

Geen geheim is veilig!

Pretty Little Liars Logo

Vanaf 3 september is seizoen 4 verkrijgbaar op DVD.

Pretty Little Liars Seizoen 4 DVDPretty Little Liars fans opgelet! Onze vier favoriete leugenaars, Spencer (Troian Bellisario), Hanna (Ashley Benson), Aria (Lucy Hale), en Emily (Shay Mitchell), zijn weer terug! Warner Bros. Home Entertainment brengt op 3 september het gloednieuwe vierde seizoen uit op DVD, tegelijkertijd met de boxset van seizoen 1-4. Pretty Little Liars, geproduceerd door de makers van de succesvolle series ‘The Vampire Diaries’ en ‘Gossip Girl’, won maar liefst 17 Teen Choice Awards, waaronder beste TV-show, beste acteur en beste actrice. Dat Pretty Little Liars een blijvertje is, is duidelijk nu de hitserie al verlengd is tot en met het 7e seizoen!

Pretty Little Liars is dé serie voor jonge vrouwen en is gebaseerd op de gelijknamige internationale bestsellers van Sara Shepard. De serie volgt het leven van Aria Montgomery, Spencer Hastings, Emily Fields en Hanna Marin en hun vriendschap die op losse schroeven staat, nadat hun beste vriendin Alison is verdwenen. Vanaf dat moment worden de meiden geplaagd door een anonieme stalker en stapelen de geheimen en de mysteries zich steeds meer op! Wacht niet langer in spanning op de ontknoping, maar kijk meteen verder hoe de mysteries en de geheimen zich ontvouwen met het vierde seizoen van Pretty Little Liars...

Synopsis Pretty Little Liars – seizoen 4:
Het vorige seizoen van Pretty Little Liars eindigde met de mysterieuze brand in de boshut. Om te weten te komen wat er die nacht is gebeurd, wenden Aria, Emily, Hanna en Spencer zich tot een verrassende nieuwe bondgenoot en proberen ze tegelijkertijd Red Coat te ontmaskeren. Maar als er een lijk opduikt in Rosewood, raken de meiden betrokken in een nieuw moordonderzoek. Helaas bezorgt het onderzoek alleen maar voor meer verdenkingen tegen de meiden, hun vrienden en familie. Met 'A' die in de schaduw op de loer ligt en het gevoel dat Alison dichterbij is dan ooit, worden de Liars brutaler in hun detectivewerk… en in de verhalen die ze vertellen om hun geheimen te verdoezelen.

Bonusmaterialen S4:
* Unhooding Red Coat: Alison Is Alive!
* Confessions of “A” Liar
* Pretty Little Scenes
* Bonus Recap Episode
* Plus Unaired Scenes

Ook verkrijgbaar vanaf 3 september: Boxset van seizoen 1 t/m 4

Pretty Little Liars Seizoen 1-4 DVD

 

 

 

 

 

 

Releasedatum DVD + boxset: 3 september 2014
Speelduur seizoen 4: 24 afleveringen van 60 minuten
Speelduur boxset seizoen 1-4: 95 afleveringen van 60 minuten

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina