Het derde seizoen van Succession is vanaf 25 mei beschikbaar op DVD


Succession draait om de familie Roy, de disfunctionele eigenaars van Waystar RoyCo, een wereldwijd media- en entertainmentconglomeraat, die vechten om de controle over het bedrijf te midden van onzekerheid over de gezondheid van de patriarch van de familie, Logan Roy (Brian Cox).  De serie heeft veel awards gewonnen in de afgelopen jaren, zoals meerdere Emmy Awards en Golden Globes. Seizoen drie begint met de gevolgen van een andere ontdekking van Kendall Roy: in plaats van de schuld op zich te nemen voor een groot bedrijfsschandaal, keert hij zich opnieuw tegen zijn vader. Deze serie is genomineerd voor 

Het derde seizoen van Succession verschijnt op 25 mei op DVD. Op 25 mei zal ook de boxset verschijnen met seizoen 1 t/m 3 op DVD. Een must have voor de fans!
 
SYNOPSIS
Aan het einde van het tweede seizoen werd Logan Roy in een hinderlaag gelokt door zijn rebelse zoon Kendall. Hij begint het derde seizoen in een gevaarlijke situatie, waar hij verwoed poogt om familiebanden veilig te stellen en ook politieke en financiële bondgenoten te verwerven. De spanning neemt toe naarmate een bittere zakelijke strijd dreigt te veranderen in een oorlog binnen de familie.
 
 
 
 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina