Indies: DVD en Blu-ray Disc releases voor april

Indies


Indies DVD en Blu-ray Disc releases in april

releasedatum 20 april

Bronson (DVD- Blu-ray Disc)  

The Man. The Myth. The Celebrity

coverIn 1974 wil de negentien jarige heethoofd Michael Peterson simpelweg maar één ding: beroemd worden. Gewapend met een jachtgeweer met afgezaagde loop overvalt hij een postkantoor. Hij wordt al snel gearresteerd en tot zeven jaar cel veroordeeld. Sindsdien heeft hij vierendertig jaar in gevangenschap doorgebracht, waarvan dertig jaar in eenzame opsluiting. Hier verandert hij in Charles Bronson, Engelands meest beruchte en gewelddadigste gevangene.

Cast: Tom Hardy (RocknRolla, The Code) Matt King (Inkheart) Amanda Burton (The Commander, Silent Witness)
Director: Nicolas Winding Refn

DVD Specs:
Genre: Actie/ Thriller
Speelduur: 92 min.
Beeld: 16:9 (1.85:1)
coverAudio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers

Blu-ray Disc Specs:
Genre: Actie/ Thriller
Speelduur: 93 min.
Beeld: 1080p High Definition 16:9 (1.85:1)
Audio: Dolby TrueHD 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers


The Informers (DVD)

From Bret Easton Ellis, the author of American Psycho and Less Than Zero. 
cover

In romans zoals “Less Than Zero” en “American Psycho” ontleedde Bret Easton Ellis de moderne Amerikaanse maatschappij, een cultuur waarin te veel nooit genoeg is. Voor The Informers bewerkte de schrijver zijn eigen roman. Hij keert terug naar het Los Angeles van de jaren tachtig met een gelaagd verhaal met vele personages aan de boven- en onderkant van de samenleving: een Hollywood baas, een losbandige rockster, een oudere nieuwslezer, een voyeuristische portier, een amorele oplichter. En natuurlijk veel mooie, blonde jongeren, die de hele dag slapen, de hele nacht feesten en zich nooit realiseren dat ze op de rand van de vulkaan dansen.

Cast: Billy Bob Thornton (Armageddon) Kim Basinger (L.A. Confidential) Mickey Rourke (The Wrestler) Winona Ryder (Girl, Interrupted)
Director: Gregor Jordan

Official Selection Sundance Film Festival 2009

DVD Specs:
Genre: Speelfilm
Speelduur: 98 min.
Beeld: 16:9 (2.40:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers


A Film With Me In It (DVD)

You might just die laughing

coverHet zit Mark niet mee in het leven. Als gewone Ierse jongen droomt hij ervan om een succesvol scenarioschrijver te worden, maar het enige wat hij op zijn pad vindt, zijn afwijzing en tegenslag. Als hij samen met zijn vriend en evenknie Pierce een script wil schrijven dat feitelijk over zichzelf gaat, neemt het leven een bizarre wending. In het gammele huis waar Mark en Pierce wonen, krijgen ze ineens te maken met drie lijken. Terwijl de paniek toeslaat, vragen de twee zich af hoe ze in deze situatie verzeild zijn geraakt. Maar wat nog belangrijker is: hoe komen ze er weer uit?

'A Film With Me In It' is een komische thriller over een stel Ierse losers in een wereld die steeds verder afbrokkelt.

Cast: Dylan Moran (Shaun of the Dead) Mark Doherty, Amy Huberman
Director: Ian Fitzgibbon

DVD Specs:
Genre: Komedie
Speelduur: 97 min.
Beeld: 16:9 (1.85:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers


The Thaw (DVD)

A Dark Discovery. A Relentless Evil 

coverWanneer Evelyn Kruipen met een groep studenten bij het afgelegen onderzoeksstation van haar vader op de Noordpool aankomt is alles verlaten. Dr. Kruipen (Val Kilmer) heeft een Mammoet in het smeltende ijs gevonden. Evelyn komt tot de ontdekking dat een dodelijke parasiet, die zich in de mammoet bevond, waarschijnlijk iedereen in het kamp heeft besmet en gedood. Ze moeten, zonder zelf besmet te raken, de parasiet zien te doden om te voorkomen dat deze in aanraking komt met de bewoonde wereld. De gewonde Dr. Kruipen heeft echter hele andere plannen…

Cast: Val Kilmer (Batman Forever) Martha McIsaac (The Last House on the Left) Aaron Ashmore (The Skulls II) Kyle Schmid (A History of Violence)
Director: Mark A. Lewis

DVD Specs:
Genre: Thriller
Speelduur: 90 min.
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers


More Than a Game (DVD)

Het ongelovelijke ware verhaal van Lebron James en the Akron Fab Five

coverZe zijn misschien wel het beste High School basketbalteam dat er ooit is geweest. Volg de carrière van NBA superster LeBron James die, samen met zijn jeugdvrienden Dru Joyce, Sian Cotton en Wille McGee, van bescheiden, lokale bekendheden uitgroeiden tot supersterren. Wanneer Romeo Travis zich bij het high school team voegt, weten de vijf hun talenten te bundelen en met hun coach geschiedenis te schrijven. Beleef nu het wonderbaarlijke en inspirerende verhaal vol tegenslagen, beproevingen en overwinningen die deze vijf mannen tot meer dan een team hebben gevormd!

Cast: Lebron James, Dru Joyce, Romeo Travis, Sian Cotton, Willie McGee
Director: Kristopher Belman

DVD Specs:
Genre: Documentaire
Speelduur: 99 min.
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers



The Real Sherlock Holmes Box (5-DVD)

Murder Rooms, Mysteries of the Real Sherlock Holmes

coverEdinburgh, 1878. Arthur Conan Doyle studeert geneeskunde aan de Universiteit van Edinburgh. Hier ontmoet hij Dr. Joseph Bell, die pathologie onderwijst. Wanneer Doyle het waagt om vraagtekens te plaatsen bij Bell’s lesmethodes, waardeert Bell zijn moed en stelt hem aan als zijn assistent.

Al snel vermoedt Doyle dat er meer schuilgaat achter Bell dan men vermoedt en wanneer hij zijn leraar achtervolgt, ontdekt hij dat deze meewerkt aan een moordonderzoek voor de politie. Al snel vallen er meer doden en werken de twee samen om via pathologisch onderzoek de moordenaar te kunnen ontmaskeren.

Murder Rooms, Mysteries of the real Sherlock Holmes is gebaseerd op een waar verhaal. Arthur Conan Doyle is bekend geworden als schrijver van de verhalen over detective Sherlock Holmes, voor wie zijn leraar Dr. Bell model stond.

Cast: Ian Richardson, Charles Edwards
Director: o.a. Paul Marcus

DVD Specs:
Genre: Thriller
Speelduur: 450 min.
Beeld: 16:9 (1.85:1) & 4:3 (1.85:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Scene Selection

5 Sherlock Holmes Thrillers in een mooie box!

Deze box bevat de volgende titels:

- The Dark Beginnings of Sherlock Holmes
- The Patient's Eyes
- The Photographer's Chair
- The Kingdom of Bones
- The White Knight Stratagem



Dark Matter (DVD)

Based on true events that took place in 1991 Iowa University Killings

coverDark Matter is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Liu Xing (Liu Ye), een briljante Chinese astronomiestudent aan een Amerikaanse universiteit. Zijn ambitie is om het mysterie van de ‘donkere materie’ te ontrafelen, een onzichtbare substantie die het heelal vormgeeft. De theorieën die de student hierover heeft, conflicteren echter met die van zijn charismatische mentor Jacob Reiser. Ondanks de inspanningen van Joanna, beschermvrouwe van de universiteit, lukt het Liu Xing niet om zijn droom te realiseren. Met alle dramatische gevolgen van dien.

Dark Matter laat zien wat er kan gebeuren als mensen zich in de steek gelaten voelen.

Cast: Meryl Streep (The Devil Wears Prada), Aidan Quinn (Legends of the Fall), Liu Ye
Director: Chen Shi-Zheng

DVD Specs:
Genre: Speelfilm
Speelduur: 85 min.
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers

 

Recente artikelen

Laatste reacties

SuperDre  |  16-04-2010

Weet je toevallig niet of die Murder Rooms een re-issue is? of toch volledig nieuw? geen idee, maar aangezien jij zegt dat deze al een tijd geleden op de mark...
Lees meer >

.:Quadran:.  |  15-04-2010

De eerste 4 seizoenen van reeks met Jeremy Brett heb ik al. Dus toch maar even wachten. Weet je toevallig niet of die Murder Rooms een re-issue is? of toch vol...
Lees meer >

SuperDre  |  15-04-2010

In augustus zou men eindelijk de overige afleveringen met Jeremy Brett (Holmes) en Edward Hardwicke (Watson) uitbrengen heb ik gehoord. Toch nog steeds mijn twe...
Lees meer >

.:Quadran:.  |  15-04-2010

Is deze "Murder Rooms" een heruitgave? Heb tweetal jaar terug box proberen te kopen met zelfde titel maar waren toen OOP. Ik ben ze dan ook uit het oog verlore...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina