Indies: geplande DVD releases voor april t/m juni 2007

Uitgebreide info over de DVD releases die Indies in april t/m juni gepland heeft.

Voor Koningin en Vaderland
Nederlandse oorlogsfilm naar het boek van Erik Hazelhoff Roelfzema.

De 4-delige tv-serie van ‘Soldaat van Oranje’ nu als Special Edition op 2 DVD’s - Releasedatum: 24 april 2007

Student Erik Lanshof, gespeeld door Rutger Hauer, is in 1939 aanvankelijk onbezorgd over de toekomst. De ellende in de wereld gaat aan hem en zijn medestudenten voorbij. Als op 10 mei 1940 in Nederland de oorlog uitbreekt, vlucht de avontuurlijke Erik naar Engeland, waar hij zich aansluit bij het verzet.
In Londen zetelt inmiddels ook de Nederlandse regering. Ver weg van de werkelijkheid in eigen land, dringt de ernst van de Duitse onderdrukking nauwelijks tot hen door. Voor Erik is dit de reden om over te gaan tot actie. Zich bewust van de noodzaak om in Nederland een nieuw inlichtingennet op te zetten, brengt hij hiervoor geheimagenten met zendinstallaties aan land. Daarnaast krijgt hij van Koningin Wilhelmina de opdracht belangrijke politici en militairen veilig over te brengen naar Londen. Als Nederland in mei 1945 eindelijk wordt bevrijd, blijken slechts enkele vrienden van de groep uit 1939 het einde van de oorlog te hebben gehaald.

Dit jaar is het 30 jaar geleden dat Soldaat van Oranje werd geproduceerd door Rob Houwer en geregisseerd door Paul Verhoeven, naar het boek van Erik Hazelhoff Roelfzema. En het is nog altijd een indrukwekkend epos over de meest dramatische periode uit de Nederlandse geschiedenis. Voor de televisie ontstond toen tevens de 4-delige serie Voor Koningin en Vaderland. Deze unieke versie wordt nu voor het eerst op 2 DVD’s uitgebracht: als Special Edition.

Regie: Paul Verhoeven (Zwartboek, Turks Fruit, De Vierde Man, Keetje Tippel, Total Recall, Robocop, Starship Troopers, Basic Instinct)
Producent: Rob Houwer (Turks Fruit, Keetje Tippel, Hoge Hakken, Echte Liefde, Grijpstra & de Gier,
Als Je Begrijpt Wat Ik Bedoel, Het Bittere Kruid)
Cast: Rutger Hauer (Turks Fruit, Blade Runner, Escape from Sobibor, Flesh & Blood)
Jeroen Krabbé (The Fugitive, The Living Daylights, The Prince of Tides)
Belinda Meuldijk
Derek de Lint (De Aanslag, The Unbearable Lightness of Being)
Lex van Delden (A Bridge Too Far, Grijpstra& De Gier TV-serie)
Huib Rooymans (Een Vlucht Regenwulpen, De Flat)
Dolf de Vries (Turks Fruit, De Vierde Man)
Eddy Habbema
Rijk de Gooijer (Hoogste Tijd, Op Hoop van Zegen, De Avonden, Een Vlucht Regenwulpen)
Peter Faber (Ciske de Rat, Keetje Tippel, Max Havelaar, A Bridge Too Far)

Genre: Drama/Oorlog
Speelduur: 207 minuten

Specificaties DVD’s
DEEL 1: “De Stilte voor de Storm
DEEL 2: “De Germaanse Wals
DEEL 3: “De Oversteek”
DEEL 4: “De Ontmaskering”

Extra’s: Trailers
Taal: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4x3 letterbox
Geluid: 2.0 stereo en 5.1 unwrapped


Land of the Blind
‘The revolution has begun’

Releasedatum: 10 april 2007

Land of the Blind (meer commercieel)
Op een onbekende plaats en tijd is al tientallen jaren een smerige oorlog aan de gang. De jonge soldaat Joe (Ralph Fiennes, o.a. ‘Schindler’s List’, ‘The English Patient’) sluit een verboden vriendschap met politiek gevangene Thorne (Donald Sutherland, o.a. ‘Citizen X’, ‘Commander in Chief’). In de streng beveiligde militaire gevangenis lukt het Thorne om zijn bewaker Joe ervan te overtuigen dat er een revolutie moet komen, die de wrede dictator (Tom Hollander, o.a. ‘Gosford Park’, ‘Pirates of the Caribbean II’) en zijn vrouw (Lara Flynn Boyle, o.a. ‘The Practice’, ‘Men in Black II’) moet verdrijven. Thorne zet zijn jonge vriend aan tot het organiseren van een bloedige staatsgreep. Maar dan beginnen de problemen pas echt; wat Thorne van Joe wil na de revolutie, leidt tot een bitter conflict. Beiden komen terecht in een spiraal van geweld die uitloopt op totale waanzin. Wie of wat gaat daar een einde aan maken?

Land of the Blind (meer politiek)
Op een onbekende plaats en tijd is al tientallen jaren een gewelddadige oorlog aan de gang. De idealistische soldaat Joe (Ralph Fiennes) sluit een verboden vriendschap met een politiek gevangene, de terroristenleider Thorne (Donald Sutherland). In de streng beveiligde militaire gevangenis lukt het Thorne om zijn bewaker Joe ervan te overtuigen dat er een revolutie moet komen. Hij zet hem aan tot het organiseren van een bloedige staatsgreep, die symbool staat voor talloze gewelddadige oorlogen en revoluties in de geschiedenis. Maar dan beginnen de problemen pas echt; Thorne ontpopt zich op zijn beurt tot de dictator van de postrevolutionaire wereld. Wat hij in die rol wil bewerkstelligen, sleept de mannen in een bitter conflict. Idealisme ontwikkelt zich tot totale waanzin, die zo snel mogelijk gestopt moet worden.
‘Land of the Blind’ is een tijdloos politiek drama over terrorisme en revolutie, dat schokkende en gewelddadige gebeurtenissen vermengt met inktzwarte humor.

Cast: Ralp Fiennes (‘Schindler’s List’, ‘The English Patient’ )
Donald Sutherland (‘Citizen X’, Commander in Chief’)
Lara-Flynn Boyle (‘The Practice’, ‘Men in BlackII’)
Producers: Jon Avnet, Alex Brown, Cerise Hallam, Philippe Martinez
Writer/Director: Robert Edwards

DVD Specificaties
Genre Politieke Thriller
Lengte 98 minuten
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Beeld 16 x 9 (2.35)
Geluid Dolby Digital 5.1, 2.0
ZW / Kleur kleur
Regio 2
DVD 5
Extra’s Scene Selection - Trailer - Interview met Regisseur


Black and White
One man’s conviction divided a nation

Releasedatum: 10 april 2007

Het is Kerstmis 1958 in het conservatieve en vredige Adelaide, Australië. De jonge advocaat David O’Sullivan (Robert Carlyle) krijgt te horen dat hij Max Stuart moet verdedigen in een rechtszaak. Stuart is een jonge Aboriginal die in Ceduna, een stadje in de woestijn van West-Australië, is gearresteerd op verdenking van verkrachting van en moord op een blank meisje. O’Sullivan komt er al snel achter dat Max erin is geluisd door de lokale politie, en vindt dat hij hiertegen in opstand moet komen. Samen met zijn zakenpartner Helen Devaney (Kerry Fox) brengt hij de zaak voor de hoogste rechters in het Britse Gemenebest. Geholpen door een nog jonge Rupert Murdoch die naam probeert te maken met zijn krant Adelaide News, trekt O’Sullivan ten strijde tegen klassenjustitie, verborgen bewijs en de gevestigde orde. ‘Black and White’ is een boeiend verhaal over goed en fout.

DVD Specificaties
Genre Drama
Lengte 99 minuten
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Beeld 16 x 9 (1.78)
Geluid Dolby Digital 5.1, 2.0
ZW / Kleur kleur
Regio 2
DVD 5
Extra’s Scene Selection - Trailers


BTK Killer

Releasedatum: 10 april 2007

Dennis Rader was een echte familieman, een trouwe kerkganger en een gerespecteerd lid van de maatschappij. In 2005 bleek na een 30 jaar durend onderzoek echter dat Rader een gestoorde seriemoordenaar was, die in de jaren zestig en zeventig zijn vrouwelijke slachtoffers vastbond, martelde en dan vermoordde. Telkens liet hij op de plaats van de misdaad een kaartje achter met daarop “Bind. Torture. Kill” (“Vastbinden. Martelen. Doden”) Hierdoor werd Rader bekend als de ‘BTK killer’. Drie decennia lang wist hij zijn psychopathische impulsen onder controle te houden, tot hij uiteindelijk weer begon te moorden….

BTK Killer volgt de gestoorde Rader en laat zien hoe zelfs een braaf uitziende burger in staat is om de meest afschuwelijke moorden te plegen….

Cast : Garard Griesbaum – Eric B. Gerleman – Victoria Ullmann – Shyla Fernandes
Producer : Nola Roeper – Ulli Lommel
Writer/director : Ulli Lommel
Director : Keoni Waxman

DVD specificaties:
Genre : horror
Speelduur : 82 minuten
Taal : Engels
Ondertiteling : Nederlands
Beeld : 16X9 – 1.78:1)
Geluid : dolby digital 5.1 – 2.0
Kleur : kleur
Extra’s : Scene selection - trailers


MXP: Most Xtreme Primate

Releasedatum: 10 april 2007

Na zijn hockeyavontuur bij de Seattle Simians in ‘MVP: Most Valuable Primate’ en een razendsnelle opmars in het skateboarden in ‘MXP: Most Xtreme Primate’, stort de chimp Jack zich deze keer van de besneeuwde hellingen op een snowboard! Als Jack onverwachts helemaal alleen in Black Brush, Colorado, terechtkomt, ontmoet hij de jongen Pete. De twee sluiten direct vriendschap en beleven samen allerlei avonturen. Bovendien maakt Pete van Jack een geweldige snowboarder. Ooit een chimp zien stunten in de sneeuw? Dat mag je deze film niet missen!

Cast Robby Benson
Devin Douglas Drewitz
Trevor Wright
Ian Bagg & Rob Tinkler
Producer Robert Vince & Anna McRoberts
Writer Anna Singer, Anne Vince & Anna McRoberts
Director Robert Vince

DVD specificaties:
- Genre : Familie film
- Speelduur : 85 minuten
- Kleur/ZW : Kleur
- DVD 5 of 9 : 5
- Regio : 2 (pal)
- Beeldformaat : 16:9 anamorphic (1.78:1)
- Geluid : 5.1 dolby digital en 2.0
- Taal : Engels, Nederlands
- Ondertiteling : Nederlands
- Extra’s : scene selection, trailers


Chestnut

Releasedatum: 10 april 2007

In een weeshuis op het platteland wonen de zusjes Sal en Ray. De meisjes hebben allebei een wens: Sal wil dolgraag een puppy, terwijl haar jongere zusje Ray niets liever wil dan geadopteerd worden door een familie en een echt ‘thuis’ krijgen. De droom van Sal komt uit als ze op een dag in de bossen een verlaten hondje vindt. Ze noemt het beestje Chestnut en neemt hem mee. Als de meisjes er nog diezelfde dag achterkomen dat ze geadopteerd zijn, gaat ook de grootste wens van Sal in vervulling. Maar dan blijkt dat het in hun nieuwe thuis, een heel mooi appartement in New York City, verboden is voor honden! Zal het de kinderen lukken de snel groter wordende Deense dog verborgen te houden, of moeten ze voor altijd afscheid nemen van hun grote vriend?

Cast: Abigail Breslin
Makenzie Vega
Justin Louis
Christine Tucci
Producers: Robert Vince / Anna McRoberts
Writers: Anne Vince & Anna McRoberts
Director Robert Vince

DVD specificaties:
- Genre : Familie film
- Speelduur : 83 minuten
- Kleur/ZW : Kleur
- DVD 5 of 9 : 5
- Regio : 2 (pal)
- Beeldformaat : 16:9 anamorphic (1.78:1)
- Geluid : 5.1 dolby digital en 2.0
- Taal : Engels, Nederlands
- Ondertiteling : Nederlands
- Extra’s : scene selection, trailers


Denise Calls Up

Releasedatum: 10 april 2007

Een groep vrienden in New York zijn allen workaholics en werken keihard op hun PC’s en laptops. Ze blijven alleen met elkaar in contact via de telefoon en de fax. Ze zijn allemaal te druk om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Gale probeert per telefoon Jerry en Barbara te koppelen. Jerry en Barbara kunnen het uiteindelijk goed met elkaar vinden ….via de telefoon en de fax. Martin krijgt een telefoontje van iemand die hij nog nooit ontmoet heeft. Het is Denise en ze heeft bijzonder nieuws. Terwijl hij continue op zijn computer zit te tikken ontwikkelt hij een bijzondere vriendschap met Denise… via de telefoon. En zo gaat het leven verder terwijl de vrienden tikken en tikken ondertussen nieuws, wensen en dromen met elkaar delen ….via de telefoon en de fax. Dan heeft Gale een zeer ongelukkige ontmoeting met een telefoon, Denise heeft nog meer nieuws voor Martin en Frank organiseert een gala Nieuwjaarsfeest. Zal hij open doen…?

Starring in alphabetical order TIM DALY – CAROLEEN FEENEY – DAN GUNTHER – DANA WHEELER NICHOLSON – LIEV SCHREIBER – AIDA TURTURRO and ALANNA UBACH as Denise – with JEAN LAMARRE and MARK BLUM and a special appearance by SYLVIA MILES written and directed by HAL SALWEN

DVDspecificaties :
Genre : Comedy
Duur : 80 minuten
Taal : Engels
Ondertiteling : Nederlands Ondertiteld
Beeld : 4:3 (1:331)
Geluid : Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0
Extras : Scene selection / Trailers
DVD : 9
Regio : Pal 2


Eldorado
It’s summer and it’s hot in Montreal

Releasedatum: 10 april 2007

Op het kruispunt van hun lotsbestemming ontmoeten 6 mensen elkaar. Rita, het aardige dakloze meisje die bij Roxan intrekt; Henriette, die verliefd wordt op haar buurman, Lloyd, de oversekste radio dj, en een jong stel, Marc en Loulou, waarvan hun relatie in gevaar is door de verhouding van Loulou met Lloyd. Eldorado neemt ons mee op een gevaarlijke reis in het hart van Montreal, waar iedereen in deze generatie naar zijn eigen licht en toekomst zoekt.

Cast Pascale Bussières
Pascale Montpetit
Robert Brouillette
Isabel Richer
James Hyndman
Producer Lorraine Richard
Writer
Director Charles Binamè

DVDspecificaties :
Genre : Drama
Taal : Frans
Ondertiteling : Nederlands Ondertiteld
Beeld : 4 x 3 (1.33:1)
Geluid : Dolby digital 5.1 unwrapped en 2.0
Extras : Scene selection / Trailer
DVD : 9
Regio : Pal 2


The Daytrippers
A Darkly hilarious roadtrip into Manhattan

Releasedatum: 10 april 2007

Eliza en Louis zijn een jong stel die op Long Island, New York wonen. Op een morgen vindt zij tijdens het opruimen van de slaapkamer een brief aan Louis die veel weg heeft van een liefdesbrief. In verwarring gebracht door wat het zou kunnen betekenen rijdt ze naar haar ouders, Rita en Jo Malone. Daar aangekomen bespreken Rita, haar moeder die een uitgesproken mening heeft, Jim, haar goedaardige vader, Jo, haar sarcastische en brutale zus, en Carl, Jo’s verwaande - goed bedoelende - wil schrijver wordende – vriend, de brief en ontleden deze zorgvuldig om erachter te komen wat het betekent. Rita haalt Eliza over om naar New York City te gaan, waar Louis werkt, om hem met de brief te confronteren. Alle vijf proppen ze zich in de station wagen en gaan op weg naar Manhattan. Ze arriveren bij Louis werk om te ontdekken dat hij een vrije dag heeft. Ze wurmen zich weer in de wagen en proberen hem te volgen. Steeds 1 stap na Louis, struikelen ze over bijzondere vreemdelingen wiens problemen die van hun weerspiegelen. Ieder familielid reageert op een andere manier op Eliza’s crisis en volgt zijn eigen agenda. Ze proberen de waarheid over Louis te achterhalen maar tijdens dit proces ontwikkelen ze zichzelf.

Cast: Hope Davis
Pat McNamara
Anne Meara
Parker Posey
Live Schreiber
Producers: Nancy Tenenbaum, Steven Soderbergh
Writer and Director: Greg Mottola

DVDspecificaties :
Genre : Drama
Duur : 87 minuten
Taal : Engels
Ondertiteling : Nederlands Ondertiteld
Beeld : 4 x 3 (1.33:1)
Geluid : Dolby digital 5.1 unwrapped en 2.0
Extras : Scene selection / Trailers
DVD : 9
Regio : Pal 2


CSI special ‘Built to Kill’

Releasedatum: 15 mei 2007

In deze superspannende tweedelige CSI Special krijgen de detectives te maken met meerdere moordzaken. Zo onderzoeken ze de dood van een jong meisje, dat midden in de show van ‘KA’ van Cirque du Soleil wordt gevonden onder het podium.
Grissom vindt bij de moord op een bekende rockster een maquette van diens keuken: de moord is precies zo uitgevoerd als in de maquette. Alles klopt, tot in de kleinste puntjes…
Als Catherine en Nick ter ontspanning een concert van John Mayer bezoeken, wordt er iets in Catherine’s drankje gedaan. Als ze wakker wordt, ligt ze half naakt in een hotelkamer. Ze vreest het ergste…

Cast : William Petersen
Marg Helgenberger
Cary Dourdan
George Eads
Jorja Fox
Robert David Hall
Eric Szmanda

DVD specs:
Genre Thriller
Speelduur 125 minuten
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Kleur
DVD 9
Audio Dolby Digital 5.1
Beeld 1.75:1 (16*9)
Extra: 100ste aflevering van CSI:MIAMI ‘Death Pool 100’


Amber’s Story

Releasedatum: 15 mei 2007

Amber Hagerman en Nichole Taylor Timmons zijn twee meiden die door hun lot voor altijd verbonden zullen zijn aan het nationaal bewustzijn van de Amerikaanse natie.
In 1996 wordt Amber ontvoerd. Vier dagen later wordt zij teruggevonden; ze is op brute wijze vermoord. Haar moeder, Donna Norris, herpakt zich zo goed en zo kwaad als het gaat. Ze besluit zich in te zetten voor de oprichting van Amber Alert, een lokaal alarmsysteem dat uitsluitend ingezet wordt om bij te dragen aan de bevrijding van ontvoerde kinderen. Het gaat daarbij vooral om de eerste paar uur na hun verdwijning, vóórdat de risico’s op verwondingen of de dood te hoog worden.
In 2002 wordt Nichole even na middernacht ontvoerd uit haar slaapkamer in Riverside, Californië. Een regionaal Amber Alert wordt zo snel mogelijk uitgezonden ...

DVD Specificaties
Genre : Drama
Speelduur : 87 minuten
Kleur/ZW : Kleur
DVD 5 of 9 : DVD5
Regio : 2 (Pal)
Beeldformaat : 4x3 (1.33)
Geluid : Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0
Taal : Engels
Ondertiteling : Nederlands
Extra’s : Scene selection
Leeftijd : 12


Green River killer

Releasedatum: 15 mei 2007

Achter de façade van liefhebbende vader en echtgenoot Gary Ridgeway schuilde een van de ergste en actiefste seriemoordenaars alle tijden. Ridgeway wist inwoners van Seattle en Tacoma in de jaren tachtig lange tijd te terroriseren door een vijftigtal vrouwen te ontvoeren, te doden en vervolgens te dumpen aan de oevers van de Green River waaraan hij zijn bijnaam ontleende. Jarenlang leek de dood achter elke hoek te schuilen, verborgen in de schaduw. Green River Killer volgt de verschrikkelijke exploten van Ridgeway, die naast Jack de Ripper en Dahmer zijn plaats heeft verdiend in het rijtje van de meest gevreesde seriemoordenaars ooit!

Cast : George Kiseleff - Shannon Lead - Jacquelin Horrel - Georgina Donovan – Naidra Dawn
Writer ulli lommel - Director ulli lommel

DVD specs
Genre horror
Speelduur 85
Taal engels
Ondertiteling nederlands
Audio 5.1
Beeld 1:78:1 (16*9)
Extra’s scene selection - trailers


Piggy Banks
A Film about a Family of Killers

Releasedatum: 15 mei 2007

De broers John en Michael gaan door het leven zoals ze dat geleerd hebben van hun vader. Ze bekostigen hun zwervende bestaan door simpelweg iedereen die bij hun in de auto stapt te beroven en te vermoorden. Michael is meedogenloos, John kan het allemaal niet veel schelen, het is zijn \'baan\'. Mensen zijn voor hen niets anders dan Piggy Banks (spaarpotjes). Als je geld nodig hebt, breek je er gewoon eentje open. Dan ontdekt John dat hun vader nog een ander leven leidde, met een andere vrouw en ook nog een dochter heeft. Als John zijn halfzus heeft gevonden lijkt hij tot bezinning te komen. Maar dan blijkt dat de dingen niet zo zijn als ze lijken...

Cast: Gabriel Mann (The Bourne Supremacy), Jake Muxworthy (‘24’), Lauren German ( The
Texas Chainsaw Massacre), Tom Sizemore, Kelli Garner.
Writer: Kendall Delcambre.
Director: Morgan J. Freeman (American Psycho II).

DVD Specificaties
Genre Thriller
Lengte 87 minuten
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Beeld 16 x 9 (1.75)
Geluid Dolby Digital 5.1
ZW / Kleur kleur
Regio 2
DVD 5
Extra’s Scene Selection - Trailer


PLAYED
With Friends Like These….. Who Needs Enemies ??

Releasedatum: 15 mei 2007

Ray Burns (Mick Rossi) is een kruimeldief in het Londense Soho. Hij wordt ingehuurd door Riley (Patrick Bergin), een aanhanger van de corrupte politieman Brice (Vinnie Jones). Samen plegen ze een gevaarlijke roofoverval. Maar dat gaat mis. Er vallen twee doden, onder wie de lievelingszoon van de Londense maffiabaas Jack Rawlings (Roy Dotrice). Riley wijst Ray aan als zondebok, die vervolgens voor acht jaar achter de tralies verdwijnt.
Als Ray weer op vrije voeten is, zint hij op wraak. Hij gaat naar Los Angeles, waar Riley inmiddels woont, om in opdracht van de maffiabaas diens zoon te wreken. Maar als hij zijn missie heeft volbracht, wordt Ray zelf neergeschoten door Samantha, Rileys vriendin. Met wat hulp wordt hij weer veilig naar Engeland gebracht. Maar daar weet Brice inmiddels wat er is gebeurt. Dat kan bijna niet anders dan verkeerd aflopen.

Cast: Mick Rossi
Patrick Bergin
Vinnie Jones
Val Kilmer
Gabriel Byme
Roy Dotrice
Writer: Mick Rossi
Director: Sean Stanek

DVD Specificaties
Genre Actie
Lengte 90 minuten
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Beeld 1:78:1 (16 : 9 )
Geluid Dolby Digital 5.1, 2.0
ZW / Kleur kleur
Regio 2
DVD 5


Crime Scene Investigation
Seizoen 6 Deel 2 (aflevering 6.13 – 6.24)

Releasedatum: 12 juni 2007

Het gespecialiseerde team van forensische detectives van Crime Scene Investigation in Las Vegas is altijd onmiddellijk ter plekke wanneer een misdaad gepleegd is. Alleen zij heeft de gespecialiseerde kennis en toegang tot complexe technische en wetenschappelijke methodes om uit te puzzelen wie de dader is en voor gerechtigheid te zorgen. Het televisiepubliek stemde al massaal af op deze serie misdaadthrillers met een goed uitgedachte plotline.

Regie: diverse regisseurs
Cast: William Petersen (Manhunter, The Contender, Fear)
Marg Helgenberger (Erin Brockovich, Bad Boys, Species)
Gary Dourdan (Alien: Resurrection, Impostor)
George Eads
Jorja Fox (serie E.R., Memento)
Eric Szmanda
Robert David Hall
Paul Guilfoyle (L.A. Confidential, Airforce One, Primary Colors)
Releasedatum: 12 juni 2007

Extra’s: ‘Killer’ Commentary
‘ Poppin’ Tags’ Commentary
Apparent cause of death
Gadgets and gizmos
Coroner reports
Season six trajectory

DVD specs:
Aantal discs 3
Genre: Thriller
Speelduur: 500 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.78:1) widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1


Drop Dead Sexy
Small Town Crooks. Big Time Idiots.

Releasedatum: 12 juni 2007

Frank en zijn maat Eddie zijn op zoek naar een kans om uit de dagelijkse sleur te ontsnappen. Ze nemen de opdracht om sigaretten naar Mexico te smokkelen dan ook maar al te graag aan. Wanneer hun auto met de smokkelwaar ontploft houdt hun opdrachtgever hen verantwoordelijk voor de geleden schade van 250.000 dollar. Dan herinnert Eddie zich dat er recentelijk een vrouw is begraven met een kostbare diamanten ketting om haar hals. Ze besluiten de vrouw op te graven en de halsketting te verkopen om zo van hun schuld af te komen. Wanneer Frank het lichaam wil gebruiken om haar man af te persen voor losgeld, heeft Eddie hele andere ideeën….

Cast: Jason Lee (My name is Earl)
Crispin Glover (Charlie’s Angels)
Pruitt Taylor Vince
Melissa Keller
Writers: Paul Doiron, John Benjamin Martin and Michael Philip
Director: Michael Philip (Van Wilder 2:The Rise of Taj)

DVD Specificaties
Genre Speelfilm/Comedy
Lengte 87 minuten
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Beeld 16 x 9 (1.75)
Geluid Dolby Digital 5.1
ZW / Kleur kleur
Regio 2
DVD 5
Extra’s Scene Selection - Trailer


Zodiac Killer

Releasedatum: 12 juni 2007

De Zodiac Killer was één van de meest tot de verbeelding sprekende seriemoordenaars in de Amerikaanse geschiedenis. Hij maakte minstens vijf slachtoffers, maar werd nooit gevangen, ondanks de plagerige brieven die hij naar de politie stuurde. In vier van die brieven stonden cryptogrammen, maar drie raadsels blijven ook nu nog onopgelost.

In the Zodiac Killer laat een jongeman zich na het lezen van een boek over de oorspronkelijke moordenaar inspireren door diens moorden. Hij begint zelf te doden, maar wordt al snel achter de hielen gezeten door forensische psycholoog Mel Nakokov (David Hess uit ‘Las House on the Left’de horrorklassieker van Wes Craven) en de auteur van het boek, Simon Vale (een rol van de regisseur). Zal dit onwaarschijnlijke duo hem kunnen stoppen voor hij opnieuw toeslaat?

DVD specificaties
Genre : horror
Duur : 87 minuten
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Beeld : 1.78:1 (16*9)
Geluid : dolby digital 5.1
Dvd : 5
Regio : 2
Extra’s : scene selection - trailers

Recente artikelen

Laatste reacties

RDV  |  28-03-2007

Special edition is het zeker niet, want de enigste extra's zijn trailers. Maar dat het een 4x3 release is is niet zo vreemd, omdat het een TV serie was natuurli...
Lees meer >

Quido  |  25-03-2007

Special edition is het zeker niet Maar zo noemen ze het dus wel (zie ook de hoes). Wat natuurlijk belachelijk is als je ziet hoeveel extra materiaal er is dat m...
Lees meer >

Pleun  |  25-03-2007

Voor Koningin en Vaderland 4x3 Letterbox.....???? :evil: En ze noemen het óók nog eens een special-edition ... er is zo ontzettend veel extra materiaal van de...
Lees meer >

Quido  |  25-03-2007

Voor Koningin en Vaderland 4x3 Letterbox.....???? :evil: En ze noemen het óók nog eens een special-edition ... er is zo ontzettend veel extra materiaal van de ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina