Just Entertainment: 'HoneyZ' gaat multimediaal

Just Entertainment: Op 26 april gaat de bioscoopfilm “HoneyZ” van regisseur Tom Six als eerste Nederlandse speelfilm op diverse mediaplatforms gelijktijdig in première.

De jeugdfilm “HoneyZ” gaat over twee vriendinnen, die zich na sluitingstijd insluiten in het Amsterdamse warenhuis de Bijenkorf. Centraal staat het criminele nachtelijke avontuur, hun vriendschap en een droomwereld vol exclusieve producten. Hoofdrollen worden gespeeld door Monique van der Werff (Zoop in India), Anna Speller (band K-otic) en Peter Beense (volkszanger).

“HoneyZ” is vanaf 26 april te zien in de bioscoop, te huur in de videotheek en verkrijgbaar in de winkels.

Release dvd koop 26 april 2007 - Release dvd huur 26 april 2007

Extra’s op koop DVD
- Filmtrailer “HoneyZ”
- Videoclip titelsong ‘Waiting’
- Making of videoclip ‘Waiting’
- Making of “HoneyZ”

Bioscooprelease 10 zalen - 26 april 2007
    Amsterdam - Het Ketelhuis
    Rotterdam - Cinerama
    Breda - Chassé Theater
    Hilversum - Het Filmhuis
    Arnhem - Het Filmhuis
    Den Bosch - Verkadefabriek
    Eindhoven - Plaza Futura
    Utrecht - Louis Hartlooper
    Nijmegen - Lux
    Leeuwarden - Het Filmhuis

“HoneyZ” gaat tegelijkertijd multimediaal met Tele2 Vision, Vodafone Live! en Maxx-XS.

Release pay-tv (interactieve iptv) Tele2 Vision - 26 april 2007
"Tele2 juicht de multimediale lancering van de speelfilm “HoneyZ” toe! Met Video on Demand van Tele2 Vision, kun je nu dus ook filmpremières direct als eerste thuis bekijken op je TV. Wij verwachten dat dit voorbeeld binnenkort bij veel meer films gevolgd zal worden," aldus Hans Broekhuis, Tele2. Tele2 Vision is digitale TV en een online videotheek (video on demand) voor consumenten. Tele2 Vision-klanten hoeven niet meer naar de winkel op de hoek. Zij gebruiken hun afstandsbediening om een ruim aanbod van films, series, kinderprogramma’s en nog veel meer te bekijken.

Release Mobiele telefoon Vodafone live - 26 april 2007
Vodafone klanten kunnen “HoneyZ” op hun mobiele telefoon bekijken onder Live TV. Om de film optimaal op de mobiel telefoon te kunnen bekijken, is “HoneyZ” verdeeld in delen van 10 minuten. “Het aanbieden van de film “HoneyZ” op de Vodafone mobiele telefoon is een mooie aanvulling op Vodafone’s uitgebreide mobiele televisie aanbod. Film, televisie en videoclips worden steeds vaker als eerste of tegelijkertijd op de mobiele telefoon aangeboden. De multimediale aanpak van “HoneyZ” is een unieke route. Vodafone ziet dat de behoefte van klanten aan deze vorm van entertainment op de mobiel alsmaar toeneemt en breed geaccepteerd wordt”, aldus Mark de Buck, Vodafone.

Release PC streaming (internet) Maxx-xs/ Leezy - 26 april 2007
"De samenwerking tussen Six Entertainment en Maxx-XS biedt iedereen de mogelijkheid “HoneyZ” op hoge kwaliteit met surround sound via o.a. www.maxx-xs.nl te bekijken op je PC. Hierdoor wordt huren én kijken van een film via internet een volwaardig alternatief. Het gelijktijdig aanbieden van films via internet en retail gaat illegale verspreiding tegen; een pré voor de filmmaatschappijen".

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina