UPDATE: Live Event rond Man of Steel

Live Event rond de spectaculaire avonturenfilm van regisseur Zack Snyder en producent Christopher Nolan

Man of Steel screenshotOp zaterdag 9 november om 17:00 uur zal via Telegraaf.nl het exclusieve round table Live Event van Man of Steel worden uitgezonden. In dit 30 minuten durende live interview kunnen fans van over de hele wereld vragen stellen aan de acteurs en filmmaker via social media. Het Live Event biedt liefhebbers van Man of Steel het ultieme kijkje achter de schermen. Fans kunnen deelnemen aan deze half uur durende interactieve evenement door hun vragen per video voor en tijdens het evenement in te sturen naar http://bit.ly/AskManofSteel of via Twitter hun vraag te stellen aan @ManofSteelMovie met de hashtag #AskManofSteel.

WAT: Vergezel Henry Cavill, Amy Adams en Man of Steel regisseur Zack Snyder met presentator Kevin Smith op 9 november om 17:00 uur voor een exclusief fan event op Telegraaf.nl  De cast en crew praten over Man of Steel en geven aan wat zij denken dat de toekomst, de laatste zoon van Krypton, zal brengen en beantwoorden vragen van fans.
Het event laat ook een gesprek zien tussen Zack Snyder en Michael Shannon over het maken van Man of Steel.

WANNEER: Zaterdag, 9 november
  17:00 uur  
WAAR:  www.telegraaf.nl
WIE:  Regisseur Zack Snyder
  Henry Cavill
Amy Adams
Gepresenteerd door Kevin Smith

Naast de vragen van de fans wordt tijdens het Live Event een exclusief kunstwerk onthuld dat geïnspireerd is op Zack Snyders' visie voor zijn volgende film. 

 

MAN OF STEEL is sinds 23 oktober verkrijgbaar op Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, DVD en VOD

Man of Steel 3DMan of Steel DVDMan of Steel Blu-ray

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina