Nieuwe 20th Century Fox DVD en Blu-ray Disc releases

Universal

Komende 20th Centruy Fox releases


THE BIG YEAR (DVD)

RENTAL: 25-09-2012 RETAIL: 26-09-2012
GENRE: Comedy
DIRECTED BY: David Frankel
CAST: Owen Wilson, Jack Black, Steve Martin
Drie amateurvogelspotters proberen de sleur van hun dagelijkse leven te doorbreken door te strijden voor de titel van ultieme “spotter”. Om deze eer te behalen moeten ze binnen een jaar zo veel mogelijk verschillende soorten vogels vinden. De vriendschappelijke rivaliteit slaat al snel om in een hilarisch avontuur in deze hartverwarmende komedie over drie mannen in hun midlife crises met een gedeelde passie.

PROMETHEUS (DVD & Blu-ray Disc)

RENTAL:02-10-2012 RETAIL: 03-10-2012
GENRE: Adventure, Sci-fi, Thriller
DIRECTED BY: Ridley Scott
CAST: Noomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael Fassbender
In Prometheus reist een team van wetenschappers en ontdekkingsreizigers naar de donkerste uithoeken van het heelal op zoek naar de oorsprong van de mensheid. Maar wat ze daar aantreffen, kan al het leven op aarde in gevaar brengen. Dit leidt tot een angstaanjagende strijd om de toekomst van het menselijke ras veilig te stellen!

 

coverTHE SITTER (DVD)

RENTAL:16-10-2012 RETAIL: 17-10-2012
GENRE: Comedy
DIRECTED BY: David Gordon Green
CAST: Jonah Hill
Wanneer de slechtste babysitter ter wereld drie onuitstaanbare kinderen meeneemt voor een onvergetelijk nachtelijk avontuur in de straten van New York, wordt de kans dat ze weer heelhuids thuiskomen met de minuut kleiner in deze hilarische komedie met Jonah Hill.

 

TV-Series


coverSONS OF ANARCHY – SEIZOEN 4 (DVD)

RETAIL: 26-09-2012
GENRE: Drama, Action
DIRECTED BY: Kurt Sutter
CAST: Charlie Hunnam, Katey Segal, Ron Perlman
De clubleden van SAMCRO zijn na een gevangenisstraf weer op vrije voeten. Maar hoe lang gaat dat goed? Want al snel worden ze geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand die ze op een gevaarlijk nieuw pad brengt. Terwijl de kern van de club wordt opgeschud door een dodelijke interne machtsstrijd, worstelt ook Jax met het nalatenschap van zijn vader. Kijk mee hoe hij de toekomst van zijn gezin veilig stelt in deze tijden van chaos, corruptie, verraad en moord.



coverAMERICAN HORROR STORY – SEIZOEN 1 (DVD)

RETAIL: 24-10-2012
GENRE: Horror
DIRECTED BY: Ryan Murphy, Brad Falchuk
CAST: Dylan McDurmott, Connie Britton
De familie Harmon, vader Ben, moeder Vivien en dochter Violet wil het verleden achter zich laten en verhuist van Boston naar L.A. om een nieuwe start te maken. Maar hun nieuwe huis blijkt een donker en duister verleden te verbergen die de familie teistert als ze steeds meer bloedstollende ontdekkingen doen over liefde, seks en moordwraak. Naast Jessica Lange, die een Golden Globe ontving voor haar vertolking van buurvrouw Constance Langdon, brengt het eerste seizoen tal van boeiende en huiveringwekkende personages bij elkaar.



coverHOMELAND – SEIZOEN 1 (DVD & Blu-ray Disc)

RETAIL: 24-10-2012
GENRE: Action, Drama
DIRECTED BY: Alex Gansa, Howard Gordon
CAST: Damian Lewis, Claire Danes
In Homeland keert de Amerikaanse marine sergeant Nicholas Brody (Damian Lewis) 8 jaar na zijn vermissing terug in zijn thuisland. De soldaat die werd geacht te zijn vermoord in Irak wordt aanvankelijk als held ontvangen. Totdat de briljante CIA agent Carrie Mathison (Golden Globe winnares Claire Danes) hem ervan verdenkt in werkelijkheid lid te zijn van Al Qaeda en van plan is een terroristische aanval te plegen. Vertrouwend op haar instinct riskeert Mathison haar reputatie, haar carrière en zelfs haar verstand om de waarheid te achterhalen.

Back-catalugus

coverJAMES BOND 50TH ANNIVERSARY BOXSET (DVD & Blu-ray Disc)

RETAIL: 26-09-2012
GENRE: Action
DIRECTED BY: Different for each movie
CAST: Sean Connery, Roger Moore, Daniel Craig
VIER 50 JAAR 007
Alle Bond films zijn voor het eerst samengebracht in deze unieke boxset. Je krijgt een haarscherp beeld van elke beeldschone vrouw en geslepen crimineel. Van de charismatische Daniel Craig tot de legendarische Sean Connery is deze boxset een ode aan de meest iconische geheim agent in de filmhistorie

 

coverAVATAR 3D (Blu-ray Disc)

RETAIL: 24-10-2012
GENRE: Sci-fi, Fantasy
DIRECTED BY: James Cameron
CAST: Zoë Zaldana, Sam Worthington
De wereld van Pandora heeft er nooit beter uitgezien nadat 33 miljoen AVATAR Facebookfans als eersten de komende release van de AVATAR Blu-ray 3D Collector’s Edition konden ontdekken. Een thuisbioscoopervaring als geen andere: voor het eerst kunnen fans James Cameron’s box office succes thuis bekijken in verbluffende 3D high-definition.

 

coverI ROBOT 3D (Blu-ray Disc)

RETAIL: 24-10-2012
GENRE: Sci-fi, Action
DIRECTED BY: Alex Proyas
CAST: Will Smith, Bruce Greenwood
I, ROBOT komt tot leven zoals u het nog nooit gezien heeft. De zomerhit uit 2004 met steracteur Will Smith en Sonny, de robot met een vrije wil, zal voor het eerst verschijnen in 3D, uitsluitend op 3D Blu-ray van Twentieth Century Fox Home Entertainment, op 24 oktober. Deze volledig nieuwe revolutionaire 3D Blu-ray zal beschikbaar zijn in een waaier van aanbiedingen om de 3D-thuiscollectie uit te breiden.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Jeroen D  |  23-10-2012

Heb hem ook al in de winkels zien liggen... (y)
Lees meer >

WaymannDirector  |  23-10-2012

Morgen komt Homeland hier dus gewoon uit...........(y) Heb hem ook al in de winkels zien liggen...
Lees meer >

Jeroen D  |  23-10-2012

Morgen komt Homeland hier dus gewoon uit...........(y)
Lees meer >

WaymannDirector  |  22-10-2012

Komt American Horror Story hier deze week uit in België of enkel in Nederland ? EDIT : Heb even op de belgische FOX site gekeken. En Homeland staat er niet mee...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina