Nieuwe releases van September Film op DVD en Video on Demand

September Film brengt deze maand vier films uit op DVD en/of Video on Demand

GRÂCE À DIEU van François Ozon gaat over de misstanden in de katholieke kerk, die nog steeds plaatsvinden. In THUNDER ROAD is politieagent Jim Arnaud een zenuwinzinking nabij na het scheiden van z'n vrouw, het overlijden van z'n moeder en het mogelijke vertrek van z'n dochter. THE BEAST IN THE JUNGLE is een visueel imponerende dans-musical van Clara van Gool, naar het boek van Henry James uit begin 20e eeuw. En tot slot YOMEDINNE, een Egyptische roadmovie over twee vrienden die met een ezel door de woestijn trekken, op zoek naar een nieuw bestaan.

September Film releases 2019 augustus

GRÂCE À DIEU (DVD & VOD)

Grâce à DieuAlexandre leidt een rustig leven met zijn gezin. Op een dag ontdekt hij per toeval dat de priester die hem in zijn jeugd heeft misbruikt, nog steeds met kinderen werkt. Hij besluit actie te ondernemen en begint samen met twee andere slachtoffers een actiegroep om het misbruik binnen de Katholieke kerk bekend te maken. Ze zijn met stomheid geslagen als de hoeveelheid slachtoffers duidelijk wordt en als blijkt dat het misbruik tot in de hoogste kringen binnen de kerk is verzwegen. De gevolgen van het onthulde schandaal zijn niet te overzien en zal hun levens voorgoed veranderen.

Regie: François Ozon
Met o.a: Melvil Poupaud, Denis Ménochet, Swann Arlaud
Land van herkomst: Frankrijk
Taal: Frans
Ondertitels: Nederlands
Genre: Drama
Lengte: 138 min
Kijkwijzer: 6

Te koop bij Bol.com

 

THUNDER ROAD (VOD)

Thunder RoadPolitieagent Jim Arnaud hield van zijn moeder. Hij hield ook van zijn ex. Toch gaat hij nu als gescheiden vader door het leven, die zijn overleden moeder vreselijk mist. Hij doet zijn uiterste best het hoofd boven water te houden, maar het zit hem allemaal niet mee. Als hij ook nog de voogdij over zijn dochter dreigt kwijt te raken, is de maat is echt vol. Een tragikomisch portret over een welwillende politieagent en een naderende zenuwinzinking.

Regie: Jim Cummings
Met o.a: Jim Cummings, Kendal Farr, Nican Robinson, Chelsea Edmundson, Macon Blair, Bill Wise
Land van herkomst: USA
Taal: Engels
Ondertitels: Nederlands
Genre: Drama, Komedie
Lengte: 92 min
Kijkwijzer: 6

 

THE BEAST IN THE JUNGLE (VOD)

Beast in the JungleTegen de achtergrond van een afgelegen Engels landhuis speelt het raadselachtige liefdesverhaal van John Marcher en May Bartram. John gaat door het leven met het voorgevoel dat hem een onheilspellende gebeurtenis zal overkomen. Dit gevoel is zo hevig dat het hem verlamt. De enige aan wie hij dit toevertrouwt is May, die besluit om samen met hem op dat moment te wachten. May ontwikkelt gevoelens van ware liefde voor hem. John wordt echter beheerst door zijn onrust en angst, waardoor de liefde tussen hen gedoemd lijkt te mislukken. Dit epische duet is gebaseerd op de gelijknamige novelle van Henry James, geschreven in 1903. In deze dansante bewerking strekt het verhaal zich uit van eind 19de eeuw tot in het heden.

Regie: Clara van Gool
Met o.a: Sarah Reynolds, Dane Jeremy Hurst
Land van herkomst: Nederland
Taal: Engels
Ondertitels: Nederlands
Genre: Drama, Romance
Lengte: 87 min
Kijkwijzer: AL

 

YOMEDINNE (VOD)

YomedinneBeshay woont al zijn hele leven lang in een Egyptische leprakolonie. Als zijn vrouw komt te overlijden besluit hij op zoek te gaan naar zijn vader. Met de enkele bezittingen die hij heeft, begint hij samen met zijn ezel Harby en weesjongen Obama aan een avontuurlijke reis door de woestijn. Onderweg helpen Beshay en Obama elkaar door tegenslagen heen en ontdekken ze hoe je met de juiste dosis hoop, trots en vertrouwen obstakels kunt overwinnen. Zo trekken de twee vrienden samen door Egypte, op zoek naar familie en een nieuwe plek waar ze een waardig leven kunnen opbouwen.

Regie: A.B. Shawky
Met o.a: Rady Gamal, Ahmed Abdelhafiz
Land van herkomst: Egypte
Taal: Arabisch
Ondertitels: Nederlands
Genre: Drama
Lengte: 97 min
Kijkwijzer: AL

 

Verkrijgbaar vanaf 7 augustus op DVD en VOD

Septemberfilm Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Verhoeven  |  10-08-2019

Verrek ja, je hebt gelijk.
Lees meer >

Frank  |  10-08-2019

Heb je een linkje waar ik The Beast In The Jungle op DVD kan kopen? Die film wordt alleen op VOD uitgebracht, zoals te lezen is in het persbericht.
Lees meer >

Verhoeven  |  09-08-2019

Heb je een linkje waar ik The Beast In The Jungle op DVD kan kopen?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina