Paramount: Allerlaatste seizoen Charmed op DVD

Tot ziens Charmed!
- Laatste seizoen op DVD-

Paramount Home Entertainment Benelux zal 15 februari 2007 het allerlaatste seizoen van Charmed op DVD uitbrengen. Seizoen 8 bevat, net als seizoen 1 tot en met 7 veel magische en avontuurlijke afleveringen en wordt uitgebracht in een bijzonder vormgegeven verpakking inclusief 6 discs en een boekje van 7 pagina’s. Betoverde fans zullen worden overweldigd door de magie die Charmed seizoen 8 te bieden heeft! De zusjes zijn er klaar voor.

Synopsis:
Bereid je voor op de ultieme bovennatuurlijke adrenalinerush! In Charmed: Season Eight gaan de betoverende zusjes Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly Marie Combs) en Paige (Rose McGowan) hun grootste uitdagingen aan op het gebied van liefde, leven en dood! Betreed een magische wereld vol sensatie, beschermen. Volg hen tijdens hun spannende zoektocht naar degenen die verbonden zijn met de Ultieme Kracht en bereid je voor op huiveringwekkende gebeurtenissen nu demonen de Onderwereld willen overnemen. De zusjes zien zich uiteindelijk gedwongen de krachtige Leegte op te roepen en een verwoestende strijd aan te gaan.

Extra’s:
• The Making of Charmed
• ‘To the Manor Born’
• Een tweedelige documentaire: ‘The Story of Charmed’
• Forever Charmed

Adviesprijs DVD: €59,99
Speelduur: 878 minuten
Leeftijd: 6 + geweld en angst

Recente artikelen

Laatste reacties

kruspe  |  15-02-2007

Seizoen 8 bevat, net als seizoen 1 tot en met 7 veel magische en avontuurlijke afleveringen en wordt uitgebracht in een bijzonder vormgegeven verpakking inclusi...
Lees meer >

El Barto  |  14-12-2006

Die komt: 250 Euro bij Bol.com Mhh... ik wacht wel tot deze box voor 99 euries in de uitverkoop gaat. :wink:
Lees meer >

Martijn Beunk  |  13-12-2006

Heb uiteraard de seizoen 1 t/m 7 dus deze komt er zeker bij. Heb al het slot gezien van Charmed. Een mooi en waardig slot.. Deze komt zeker in de collectie!!!
Lees meer >

kruspe  |  12-12-2006

Die komt: 250 Euro bij Bol.com die is wel lelijk... :?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina