Seizoenen 7 en 8 van ARROW verschijnen binnenkort op DVD en Blu-ray

Seizoen 7 en 8 van de serie

ARROW

Arrow Seizoen 7Arrow Seizoen 8

Seizoen 7 verschijnt 11 december, seizoen 8 op 13 januari 2021
Op DVD en Blu-ray Disc

In het zevende seizoen van Arrow komt Oliver Queen oog in oog te staan met de criminelen die door hem achter tralies zijn gestuurd wanneer hij zelf in Slabside Maximum Protection Prison belandt. Intussen wordt de Green Arrow door een nieuwe mysterieuze vijand buiten de gevangenis uitgedaagd.

Tenslotte verlaat Oliver Queen in het achtste en laatste seizoen van Arrow, en na de onverwachte komst van The Monitor, met gevaar voor eigen leven het huis, de familie en het team om de moeilijkste gevechten te voeren die hij ooit heeft geleverd. Deze keer gaat het echter niet alleen om het beschermen van Star City, maar van het hele Multiversum.

Seizoen 7 verschijnt op 11 december en seizoen 8 op 13 januari op Blu-ray en DVD

Arrow Seizoen 7 - Blu-ray & DVD - 11/12/2020
Gevangene 4587: de nieuwste identiteit van Oliver Queen in de zwaarbeveiligde gevangenis Slabside. Nu Oliver achter de tralies zit, wordt Star City beschermd door Team Green Arrow... totdat er een mysterieuze nieuwe Green Arrow verschijnt. Olivers grenzen worden opgezocht en dat dwingt hem om verlossing te zoeken, terwijl hij zich afvraagt wat het echt betekent om een held te zijn.

Arrow Seizoen 8 - Blu-ray & DVD - 13/01/2021
In het achtste en laatste seizoen van Arrow kijkt Oliver terug op zijn tijd als de Green Arrow en krijgt hij eindelijk antwoord op die ene, ultieme vraag: wat zijn de offers die een held moet brengen?

Genre: Actie, Avontuur
Kijkwijzer: 16

Te koop bij Bol.com

Arrow still

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

reusla  |  03-12-2020

He he, eindelijk. Complete serie dus gelukkig verkrijgbaar op locale Blu-ray release. Hopelijk gaat datzelfde gelden voor de The Flash, Supergirl en Legends of ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina