Snuf de Hond en het Spookslot - vanaf 16 november op DVD verkrijgbaar

Bridge Entertainment

Just Bridge Entertainment presenteert:


Een gloednieuw spannend avontuur

SNUF DE HOND EN HET SPOOKSLOT

Vanaf 16 november verkrijgbaar op DVD.

In 1954 kwam het boek Snuf de Hond van auteur Piet Prins uit bij uitgeverij De Vuurbaak. Iedereen wilde het boek lezen zodat al snel meerdere delen met nieuwe avonturen volgden. Zo ontstond een geliefde boekenreeks, met inmiddels meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren. Met veel succes zijn de afgelopen jaren twee van deze boeken verfilmd: Snuf de Hond in Oorlogstijd en Snuf de Hond en de jacht op de Vliegende Volckert.

In de derde boekverfilming Snuf en het Spookslot, dat net als de eerste twee delen een co-productie is met de Evangelische Omroep, beleven Tom en Mirjam, samen met Snuf de Hond, weer een spannend avontuur wanneer ze in de buurt van een spookslot een bende smokkelaars op het spoor komen.


cover


Tom en Mirjam gaan samen met Snuf een week logeren bij hun oom Hans en hun even oude neef Jaap. Ze hebben gehoord dat er vlakbij de boerderij een spookslot is. De legende vertelt dat in de middeleeuwen een zekere ridder Bertram verliefd werd op jonkvrouw Ada, die op haar beurt een oogje had op de staljongen, waarna ridder Bertram op verschrikkelijke wijze wraak nam. Sindsdien zou het spoken in het bos rondom het kasteel…
In de buurt blijkt er een bende smokkelaars actief. Rechercheur Barninkhof maakt tevergeefs jacht op de bende. Als Tom iemand in het spookslot ziet – misschien wel een van de smokkelaars – lijkt niemand hem te geloven. Daar komt nog bij dat zijn neef Jaap wel erg veel belangstelling heeft voor Mirjam. De jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens: ze krijgen er zelfs ruzie door. Als Tom daarna in zijn eentje – natuurlijk wel met Snuf – op onderzoek uitgaat, vindt Snuf een spoor. Een spoor dat leidt naar een geheime gang… en naar de smokkelaars.

Technische gegevens
Speelduur: ca. 85 minuten
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Genre: Actie / avontuur
Kijkwijzer: 9 jaar
Extra’s:
Making Of
Videoclip titelsong “Je kijkt naar mij” – Sarina Kuipers
Consumentenadviesprijs: € 14,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina