Sony Pictures Home Entertainment: releases van juni

Sony Pictures Home Entertainment: releases van juni

Met Together Together, Bob Dylan Collection, Gattaca, In The Line of Fire, Last Action Hero, The Boys Seizoen 2 en The Karate Kid 1, 2 & 3
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in juni de volgende films uit:
 • Together Together - 21 juni - Digital
 • Bob Dylan: MTV Unplugged  - 22 juni- Digital
 • Bob Dylan: Trouble No More - A Musical Film - 22 juni- Digital
 • Bob Dylan: The 30th Anniversary Concert Celebration - 22 juni- Digital
 • Bob Dylan: Odds and Ends - 22 juni- Digital
 • The Other Side of the Mirror: Bob Dylan Live at Newport Folk Festival 1963-1965 - 22 juni- Digital
 • Gattaca: 16 juni 2021 - UHD
 • In The Line of Fire: 16 juni 2021 - UHD
 • Last Action Hero: 16 juni 2021 - UHD
 • The Boys seizoen 2: 30 juni 2021 - DVD
 • The Karate Kid 1, 2 & 3 - 30 juni 2021 - DVD
 

Together Together

image
 
Wanneer de jonge einzelganger Anna (Patti Harrison) wordt ingehuurd als draagmoedersurrogaat voor Matt (Ed Helms), een alleenstaande man van in de veertig die een kind wil, beseffen de twee vreemden dat deze onverwachte relatie hun perceptie van verbondenheid, grenzen en de bijzonderheden van liefde flink zal uitdagen.
 
Verschijningsdatum: 21 juni 2021 digitaal (EST & VOD)
 
image   image
 
 

Bob Dylan: MTV Unplugged

image
 
Bob Dylan put uit zijn uitgebreide oeuvre met klassiekers en laat de zaal versteld staan met uitgeklede vertolkingen van zijn grootste hits op deze MTV Unplugged-show uit 1994.
 
 
image   image
 
 

Bob Dylan: Trouble No More - A Musical Film

image
 
Trouble No More - A Musical Film, zet de gepassioneerde, op geloof gebaseerde muziek van Bob Dylan in de schijnwerpers met opwindende beelden van concerten uit 1980 in Toronto en Buffalo. Tussen de nummers door zie je nieuw materiaal geschreven door Luc Sante en uitgevoerd door de voor een Academy Award genomineerde Michael Shannon, in de rol van een evangelische predikant.
 
 
image   image
 
 

Bob Dylan: The 30th Anniversary Concert Celebration

image
Op 16 oktober 1992 kwam een indrukwekkende en eclectische groep artiesten bijeen om de 30e verjaardag van de muziek van Bob Dylan te vieren. De show bracht muzikale grootheden samen die zo uiteenlopend waren als Johnny Cash, Eddie Vedder, The Clancy Brothers en Lou Reed. De show bevatte een opmerkelijk optreden van Dylans liedjes die werden opgevoerd voor een uitverkocht publiek in Madison Square Garden in New York.
 
 
image   image
 
 

Bob Dylan: Odds and Ends

image
 
 
image   image
 
 

The Other Side of the Mirror: Bob Dylan Live at Newport Folk Festival 1963-1965

image
 
Een onverbloemde kroniek van Bob Dylans metamorfose van folk tot rockmuzikant door middel van optredens op het Newport Folk Festival tussen 1963 en 1965.
 
 
image   image
 
 

Gattaca

image
 
Ethan Hawke en Uma Thurman vertolken de hoofdrollen in deze futuristische sci-fiklassieker over een wereld waarin het menselijke ras met genetische manipulatie geperfectioneerd wordt.
 
image   image
 
 

In The Line of Fire

image
 
Een aangrijpende, hartverscheurende thriller die spanning levert in bijna ondraaglijke doses. IN THE LINE OF FIRE toont Clint Eastwood op zijn best. In een uitvoering die alom geprezen werd speelt Eastwood de rol van Frank Horrigan, een ervaren agent van de geheime dienst die wordt achtervolgd door zijn falen om John F. Kennedy te beschermen tegen moord. Dertig jaar later krijgt hij de kans om zichzelf te verlossen wanneer een briljante psychopaat dreigt de huidige president te vermoorden en Horrigan ook. De moordenaar (John Malkovich) daagt hem uit via de telefoon, kwelt hem met aanwijzingen en lokt Horrigan in een opwindende strijd tussen verstand en wil dat slechts één man kan overleven. Met Rene Russo in de rol van Horrigans riskante veldchef, is IN THE LINE OF FIRE een hoogdravende evenwichtsoefening van verzengende spanning, explosieve actie en verrassende romantiek.
 
 
image   image
 
 

Last Action Hero

image
Superster Arnold Schwarzenegger, bekend van actie- en avonturenfilms, breekt door het scherm als flamboyante filmheld in dit uitzinnige avontuur van de bekroonde regisseur John McTiernan (Predator, Die Hard).
 
 
image   image
 
 

The Boys seizoen 2

image
 
The Boys is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd als goden, hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het grote goed te gebruiken. Het zijn de machtelozen tegen de supermachtigen, terwijl The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over 'The Seven' aan het licht te brengen.
 
 
image   image
 
 

The Karate Kid 1, 2 & 3

image
 
Karate is meer dan vechten. Dat is de les die Daniel (Macchio), een tiener uit de San Fernando Valley, leert van Mr Miyagi (Morita), een oudere klusjesman van wie je nooit zou denken dat hij een karatemeester is. Als Daniel door Miyagi wordt gered van de Cobra Kai, een gemene karatebende, leert hij Daniel wat het belang is van eer, zelfvertrouwen en zelfverdediging. En als Daniel meedoet aan de lokale karate kampioenschappen en het moet opnemen tegen Johnny, de sadistische aanvoerder van de Cobra Kai, blijkt hij heel veel baat te hebben bij de lessen van Miyagi. GALLERY POP ART PROJECT: Karate is meer dan een vechtsport. Dat is wat Daniel (Macchio), een tiener uit de San Fernando Valley, leert van een leraar uit onverwachte hoel: Mr Miyagi (Morita), een oudere klusjesman die ook een meester in de martial arts is. Nadat hij Daniel redt van de Cobra Kai, een bende pestkoppen van een karateschool, leert Miyagi zijn jonge vriend, naast zelfverdediging, het belang van eer en zelfvertrouwen, cruciale lessen die van pas komen als Daniel in het karate-toernooi voor het kampioenschap van de Valley tegenover Johnny staat, de sadistische leider van de Cobra Kai.
 
 
image   image

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina