Spannende en grappige series vanaf nu op DVD en Blu-ray Disc

Spannende en grappige series vanaf heden op DVD/BD

Warner Series in september

Warner Bros. Home Entertainment presenteert een grote line-up spannende en grappige series en kinderfilms. Meiden kunnen verder zwijmelen met Supernatural Seizoen 12. Fans van politieseries worden verblijd met Gotham Seizoen 3 en Rizolli & Isles Seizoen 7 en ieders favoriete nerds zijn te zien in The Big Bang Theory Seizoen 10.

THE BIG BANG THEORY - Seizoen 10 (DVD)

De vrienden Sheldon, Leonard, Ray en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze zijn super slim, behalve op sociaal gebied; dat blijft onbegrijpelijk voor de heren.

Kijkwijzer: Alle leeftijden
Speelduur: 24 afleveringen van 18 minuten

SUPERNATURAL - Seizoen 12 (DVD)

Dean en Sam twijfelen aan hun toekomst als demonenjagers. Zal Sam een jager blijven of stapt hij uit dat leven? Is dit het leven dat Dean wil? In seizoen 12 blijven de broers mysteries oplossen en proberen ze de wereld veiliger te maken.

Kijkwijzer: 16
Speelduur: 23 afleveringen van 42 minuten

GOTHAM - Seizoen 3 (Blu-ray en DVD)

Het gevecht om Gotham City gaat door als opnieuw superschurken proberen te heersen over de stad. Naast de Mad Hatter, maken Talon, Solomon Grundy en de Tweedle Brothers hun opwachting. Kunnen James Gordon en Harvey Bullock de superschurken te slim af zijn?

Kijkwijzer: 16
Speelduur: 22 afleveringen van 42 minuten

RIZOLLI & ISLES - Seizoen 7 (DVD)

De strijdlustige detective Jane Rizzoli en forensisch onderzoeker Dr. Maura Isles vormen een onwaarschijnlijk team die samen de meest gecompliceerde misdaden oplossen. De stoere vrouwen zetten de meest beruchte misdadigers van de stad achter de tralies.

Kijkwijzer: 12
Speelduur: 13 afleveringen van 40 minuten

Releasedatum: 20 september 2017

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  20-09-2017

Gotham 8-)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina