Star Wars: The Force Awakens is vanaf 6 april thuis te bekijken - vanaf 16 april op DVD en BD

HET FENOMEEN

SWTFA Logo

IS VANAF 6 APRIL THUIS TE BEKIJKEN

VANAF 6 APRIL VERKRIJGBAAR OP DIGITAL DOWNLOAD
VANAF 16 APRIL OOK OP DVD, BLU-RAY EN VIDEO ON DEMAND.

BELEEF DE STAR WARS UNIVERSE VAN DICHTBIJ DOOR NOOIT EERDER VERTOONDE BEELDEN.

SWTFA DVDSWTFA Blu raySWTFA SteelbookSWTFA Steelbook

Star Wars: The Force Awakens, verbrak met 2 miliard dollar aan ticketverkoop wereldwijd alle filmrecords. Robert A. Iger kondigt vandaag aan dat de film vanaf 6 april verkrijgbaar zal zijn op digital download, DVD, Blu-ray en Video On Demand. Naast de diverse platformen waarmee Star Wars: The Force Awakens nu ook thuis te zien is, krijgen liefhebbers de mogelijkheid de film in verschillende Limited Editions aan te schaffen. Zo komt op 16 april de Blu-ray uit met een Limited Edition sleeve. Daarmee kan de koper kiezen voor de Dark Side of de Light Side. Uniek is de Limited Edition Steelbook, met daarin de DVD, Blu-ray en alle extra bonusmaterialen.

Een exclusieve documentaire –onderdeel van de bonusmaterialen- zal de fans op een reis achter de schermen meenemen en laten zien wat er kwam kijken bij het maken van Star Wars: The Force Awakens. Het bonusmateriaal zal verder bestaan uit niet eerder vertoonde scenes en interviews met zowel de makers als acteurs, die lang bewaarde Star Wars-geheimen zullen onthullen.

De bonusmaterialen zijn exclusief beschikbaar Digital Download en Blu-ray:
* Geheimen van The Force Awakens: Een reis door de film – Ontdek hoe Star Wars: The Force Awakens tot stand is gekomen in deze korte documentaire. Goed bewaarde geheimen worden gedeeld door zowel cast- als crewleden.
* Het verhaal ontwaakt: Eerste leessessie – Oude bekenden én nieuwe castleden blikken terug op de eerste keer dat zij gezamenlijk het script doornamen.
* BB-8 bouwen – Hoe brachten de filmmakers deze nieuwe droid tot leven op het witte doek? Hoe werd deze absolute publieksfavoriet gebouwd en toevoegd aan de bestaande Star Wars universe.
* Wezens en vakwerk– Aanschouw hoe de makers nieuwe wezens tot leven brengen in Star Wars: The Force Awakens.
* Blauwdruk van een strijd: Gevecht in de sneeuw – Een blauwdruk van de gevechtsscenes. Beleef het lightsaber gevecht tussen Rey en Kylo Ren.
* John Williams: De zevende symfonie – Deze legendarische componist deelt zijn persoonlijke ervaringen over zijn werk voor Star Wars: The Force Awakens.
* ILM: De visuele magie van de Force – Werp een blik op het tot stand komen de artistieke en visuele effecten van de film.
* Force For Change – Helden komen voorbij in alle soorten en maten. Zie zelf hoe het Star Wars: Force for Change initiatief Star Wars-fans uit de gehele wereld samenbrengt en hoe zij de Force gebruiken om anderen te helpen.
* Plus Deleted Scenes

Synopsis:
Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

SWTFA Screenshot

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams verenigen hun krachten en nemen je mee terug naar ‘the Galaxy far far away’ wanneer Star Wars terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens. In de film spelen Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter May hew en Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Bryan Burk produceren de film met Tommy Harper en Jason McGatlin als uitvoerend producent. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt. De muzikale legende John Williams, die ook de soundtrack van de vorige zes films verzorgde, keerde terug om ook weer voor Star Wars: The Force Awakens de muziek te componeren. Dit leverde hem zijn 50e Oscar® nominatie op.

DISC SPECIFICATIES:
SPEELDUUR: Ongeveer 135 min.
RATING: 12
ONDERTITELING: Nederlands, Frans, Engels

Walt Disney Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

mryoda  |  13-03-2016

Deze is echt lachen https://www.youtube.com/watch?v=EYyuo7gm-aQ Nou ik vindt het echt hilarisch !
Lees meer >

Xenomorph  |  13-03-2016

Deze is echt lachen https://www.youtube.com/watch?v=EYyuo7gm-aQ
Lees meer >

Hombre  |  13-03-2016

Oftewel: men heeft na TPM er nog 2 omgezet (en is dus niet gelijk gestopt) ;)[/QU Fout men is aan alle 3 gelijk begonnen via een contract. Echter na het episo...
Lees meer >

theThinWhiteDuke  |  12-03-2016

Van het net..... Of te wel alleen eenmalige speciale vertoningen van 2 en 3 en geen bestaand 3D conversien van 4. 5 en 6. Oftewel: men heeft na TPM er nog 2 omg...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina