Streamingplatform FILM EUROPE CHANNEL lanceert uitzendingen in Nederland en België

Met ook een eigen SVOD-dienst

Het unieke Film Europe Channel, dat het beste van Europese arthouse en festivalfilms presenteert, heeft zijn uitzendingen uitgebreid naar Nederland en België. Bovendien zal ook een SVOD-dienst worden geleverd aan Nederland en België, naast het al bestaande aanbod in Tsjechië en Slowakije. Het Film Europe Channel is het eerste kwaliteits TV-kanaal ter wereld dat alleen Europese films aanbiedt in de traditionele lineaire televisievorm met daarnaast een SVOD-dienst.

De exclusieve distributie voor de Benelux is in handen van de M7 Group. In Nederland kunnen consumenten via Canal Digitaal een abonnement afsluiten op The Film Europe Channel. Voor Belgische consumenten kan dat via TV Vlaanderen. Beiden zijn onderdeel van de M7 Group.

Aanbod
Het aanbod van het in Tsjechië opgerichte Film Europe Channel bestaat voornamelijk uit Europese arthouse en festivalfilms. Films als La grande bellezza van Paolo Sorrentino (Oscar 2014),
La Vie d'Adèle van Abdellatif Kechiche (Gouden Palm, Cannes 2013), Faust van de Russische regisseur Alexander Sokurov (Gouden Leeuw, Venetië 2011), Child’s Pose (Poziția copilului) van de Roemeen Calin Peter Netzer (Gouden Beer, Berlinale 2013) en Dheepan van Jacques Audiard (Gouden Palm, Cannes 2015) zitten in het huidige aanbod. Daarnaast zijn ook de bekende misdaaddramas uit Scandinavie en Italiaanse komedies in de catalogus opgenomen.

Film Europe Channel logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  21-06-2017

Eindelijk eens iets wat TV Vlaanderen exclusief heeft dat de andere distributeurs niet hebben :) Gewoonlijk is het andersom.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina