Strengholt MultiMedia: Svenk. Alle hoogtepunten van Sven “the man” Kramer



Strengholt MultiMedia presenteert:

SVENK.

Alle hoogtepunten van Sven “the man” Kramer
o.a. NK, EK & WK wedstrijden – Voorbereiding Vancouver - SchaatsOscars

cover2 DVD-box (bijna 3 uur) vanaf 16 februari 2010 verkrijgbaar

Van 12 – 28 februari zijn tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver alle ogen gericht op de Nederlandse delegatie. Hoeveel records zullen er sneuvelen en hoeveel medailles zal de Nederlandse ploeg oogsten? Sven Kramer wordt alom gezien als een van de beste schaatsers die Nederland ooit heeft voortgebracht. Ongetwijfeld zal hij in Vancouver schitteren en het beste in zichzelf naar boven halen. Sven Kramer, die in Heerenveen werd geboren op 23 april 1986, is hard op weg een legende in de Nederlandse en Internationale schaatssport te worden. Als zoon van oud topschaatser Yep Kramer was hij geen vreemde in de wereld van de topsport en hij wist als geen ander wat je er voor moet doen en laten. Eén van zijn markante uitspraken is “Je moet pijn lijden om pijn te kunnen verdragen”. De beelden van deze DVD collectie geven een beeld van een sportman, die gedreven en serieus op weg is naar zijn doel, ogenschijnlijk met groot gemak en in ieder geval met zijn typerende en alom aanwezige knipoog.

DVD 1: DE CARRIERE VAN SVEN KRAMER
Sven debuteerde in 2004 bij het wereldkampioenschap Junioren waar hij tweede werd. In 2005 werd hij bij datzelfde kampioenschap eerste. Hierna tekende hij een contract bij de TVM ploeg. In de jaren die hierop volgden begonnen onder leiding van zijn coach Gerard Kemkers de grote successen. “Sven the man” won namelijk in totaal al 90 gouden medailles op diverse nationale en internationale kampioenschappen. Bovendien werd hij Schaatser en Sportman van het Jaar en won hij de prestigieuze Oscar Mathisen-trofee, ook wel bekend als de schaatsoscar. Met het record van vier Europese titels op rij rijdt Kramer Rintje Ritsma en de Noor Hjalmar Andersen uit de geschiedenisboeken. Zij wonnen het EK Allround drie keer op rij. Op deze DVD staat een overzicht van zijn glorieuze carrière tot en met zijn succesvolle EK van 2010 in Hamar.

DVD 2: DE VOORBEREIDING NAAR VANCOUVER
Voorbereiding op Olympische Winterspelen 2010 in VANCOUVER. Een blik achter de coulissen bij de TVM ploeg. De voorbereiding op weg naar Vancouver is er een van veel zweet en inspanning. Deze DVD geeft een overzicht van de verschillende trainingsmethoden en geeft onder andere een kijkje achter de schermen bij de trainingskampen in o.a. Mallorca, Torbole, Berlijn en St. Moritz

Release datum: 16 februari
Totale speelduur: Circa 164 minuten (DVD1: 125 min & DVD2: 39 min. )
Beeldformaat: 16.9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Genre: Sport
Taal: Nederlands

Consumentenadviesprijs: €14,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina