Studio 100: Bumba 3 op DVD

Studio 100 presenteert

Bumba

Daar is die kleine clown!
Deel 3 – 28 april op DVD

Clown Bumba en zijn vrienden beleven iedere werkdag een leuk en leerzaam avontuur op Z@ppelin (TV3). De serie is bijzonder geschikt voor de allerkleinste kijkertjes en de afleveringen zijn rijkelijk voorzien van klanken en kleuren. Bumba’s avonturen zijn ook verkrijgbaar op DVD: op 28 april verschijnt het derde deel uit de succesvolle kinderserie.

Bumba is een clown met felgeel kostuum: soms wat ongeduldig, maar altijd vrolijk. Hij vermaakt peuters en kleuters met allerlei kunstjes en dansjes, hij speelt ook muziek en kan goochelen. De vriendjes van het circus helpen Bumba graag. Bumbalu (in rood clownpak) is Bumba’s beste vriendje en samen maken ze veel plezier. Vogel Kiwi, berin Nanadu, olifant Tumbi en vele andere kleurrijke figuren zorgen samen met Bumba voor allerlei circuskunsten.

Natuurlijk is een circus niet compleet zonder publiek: bij elk avontuur zitten dan ook enthousiaste kleuters, verkleed in fel gekleurde clownkleding, Bumba en zijn vriendjes aan te moedigen.

Elke aflevering van Bumba opent met de herkenbare rood/geel gestreepte circustent. Bumba en zijn vriendjes spreken in hun eigen taal, het Bumbalees. De voice-over spreekt Nederlands en geeft uitleg. De korte avonturen in het circus zijn gebaseerd op voor peuters herkenbare situaties. Spelenderwijs leren de kijkertjes meer over kleur, vorm en taal, waarbij een bijdrage wordt geleverd aan het beginnend spraakvermogen. De serie Bumba is meermalen onderscheiden voor haar bijzondere en educatieve opzet. Zo werd de serie o.a. bekroond met de prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Beste Jeugdprogramma in 2005.

De allerkleinsten beleven vele leuke en leerzame avonturen met de DVD van clown Bumba. De DVD Bumba 3 bevat 12 afleveringen van 5 minuten. Prijs EUR: 11,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina