The Front Line en Age of Heroes in april op DVD en Blu-ray Disc via Splendid Film


Splendid Film presenteert:


Actie en avontuur met The Front Line & Age of Heroes vanaf 26 april op DVD en Blu ray Disc

The Front Line (DVD & Blu-ray Disc)

coverBij de laatste beslissende veldslagen in de Korea oorlog moeten de moe gestreden legers van Noord- en Zuid-Korea vechten om elke heuvel en elke boom. Een keiharde en bloederige confrontatie heeft een militaire impasse in de heuvels van de Aerok regio ten gevolg.
De vrees voor verraad en samenzwering met vijandelijke troepen leidt tot een onderzoek naar de Zuid–Koreaanse soldaten van de 'Alligator Divisie'. Een oorlogsveteraan neemt deze ondankbare taak op zich en ontrafelt de mysterieuze en tragische gebeurtenissen rondom een voormalig vriend, die hij tot dan toe dood waande. Tijdens het onderzoek breekt de strijd in al haar hevigheid uit en worden de twee mannen tot het uiterste gedreven…

Je zou “The Front Line” kunnen omschrijven als de Koreaanse versie van “Saving Private Ryan”, “The Thin Red Line” en “Brotherhood of War”. De film was de officiële inzending van Zuid-Korea voor de laatste Oscar uitreiking en één van de grootste box-office hits in Korea ooit.

Regie: Hun Yang
In de hoofdrollen: Ha-kyun Shin, Soo Go en Seung-su Ryu
Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 19,99  


 

Age of Heroes (DVD & Blu-ray Disc)

coverAge of Heroes vertelt het waargebeurde verhaal van korporaal Rains (Danny Dyer) en zijn inwijding in de “ Special Forces”. Door middel van een intensieve en onverbiddelijke training worden de mannen door Major Jones (Sean Bean) opgeleid tot elite soldaten. Hun vaardigheden en uithoudingsvermogen worden tot het uiterste getraind om het team voor te bereiden op één van de gevaarlijkste missies uit de hele oorlog: met parachutes het bezette Noorwegen binnenvallen. Hier moeten de mannen essentiële informatie verzamelen die de geallieerden kan helpen de oorlog te winnen. De missie loopt echter vanaf het begin mis compleet mis en mondt uit in een dodelijk kat en muisspel tegen de levensgevaarlijke Duitse 5de Alpen Divisie onder leiding van de Nazi commandant Teichmann….

Regie: Adrian Vitoria
In de hoofdrollen: Sean Bean, Danny Dyer
Lengte:  91 minuten
Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 19,99  

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina