Van Jason Reitman, de regisseur van Juno, komt nu TULLY, met Charlize Theron, op DVD en BD

Van de regisseur van onder meer Juno en Young Adult komt

TULLY

Tully DVDTully Blu ray

vanaf 13 november op DVD en Blu-ray Disc

Op 13 november komt de komedie Tully uit op DVD en Blu-ray. De film neemt je mee in het leven van Marlo (Charlize Theron) als uitgebluste moeder, de komst van nachtnanny Tully voelt dan ook als een wens die uitkomt. Deze meest recente samenwerking van Oscar-genomineerde regisseur Reitman en Oscar-winnende scenarist Diablo Cody geeft met de ontwapende komedie Tully een eerlijke observatie van moederschap en het ouder worden.

Tully still

Synopsis:
Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…

Voor Tully slaat gevierd regisseur Jason Reitman (Up In The Air, Thank You For Smoking) opnieuw de handen in elkaar met de Oscar winnende scenariste Diablo Cody, met wie hij eerder de klassieker Juno maakte. Tully is een mysterieuze en verrassende zwarte comedy over een moeder op zoek naar zichzelf, met Charlize Theron die zich weer van een heel andere kant laat zien.

Regie:Jason Reitman
Cast: Charlize Therone, Mackenzie Davis
Genre: Komedie/Drama

Speelduur: 94 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederland, Frans
Kijkwijzer: 12

Releasedatum: 13 november

The Searchers logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina