Verkoop Golden Earring SACD groot succes

Onze trots, Golden Earring, komt met hen SACD album Naked III: Live at the Panama de album top 10 binnen.

Naked III is released op DVD en als SACD. de SACD bevat naast "5.1 Surround Sound SACD" ook "Stereo SACD" en "Stereo CD" versies van het album.
Volgens Jos Lauwers van Universal Music International\'s wilde de band dit project ook echt goed doen en hebben zij er alles aan gedaan om de opnames van surround SA-CD perfect te laten verlopen, met een spectaculair eindresultaat. De geluidskwaliteit is in vergelijking met vorige CD opnames is een enorme verbetering en zal een groot aantal fans die hoge eisen stellen aan de muziek verbazen. Simpel gezegd; dit is waar SACD voor gemaakt is.

Lauwers: "Universal Music heeft de release ondersteund met een enorme media campagne inclusief radio en TV commercials. De superieure kwaliteit van de SACD was een goede troef die goed is uitgespeeld in de commercials. We hebben Naked III hetzelfde geprijsd als een normale CD en de verkopen waren enorm. Retailers waren ervan overtuigd dat het album een succes zou worden en zorgden voor goede positionering binnen de grote retail ketens. Dit project blijft erg succesvol en de SACD speelt hierin een sleutelrol tesamen met de DVD video release.

Golden Earring blijft een fantastische band en de fans kunnen door de komst van deze SACD optimaal van hun muziek genieten."

Album Tracks
1. Albino Moon
2. Lost And Found
3. Hold Me Now
4. Colour Blind
5. Wiff And Mercy
6. No For An Answer
7. Last Frontier Hotel
8. Holy Holy Live
9. Angel
10. Turn The World Around
11. Vince Taylor
12. I\'ve Just Lost Somebody
13. Sleepwalking
14. Need Her
15. I Need Love
16. Kiff Me
17. Paradise In Distress

De SACD is verkrijgbaar bij de muziekwinkels.
Bron: High Fidelity Review

Link naar onze recensie van Naked III: http://www.dvd.nl/reviews.php?reviewid=1920

Bewerkt door: Edgar

Recente artikelen

Laatste reacties

Olaf van der Kroon  |  15-04-2005

Ik ben geen earing fan maar vindt dat dit soort kwaliteit producties veel aandacht mogen hebben en mogen rekenen op mijn steun!!
Lees meer >

HarryCallehan  |  15-04-2005

Een geweldige CD en bijbehorende DVD ! Er staat een foutje in de tekst, het is : Will and Mercy (track 5) en Kill me (ce soir) (track 16) De muziek van...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina