Vijf nieuwe kinderfilms van Paramount op DVD

Paramount


Paramount presenteert dit najaar nieuwe heldhaftige en schattige kindertitels.

vanaf 24 augustus op DVD


Dit najaar brengt Paramount vijf geweldig leuke DVDs uit voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. De allerkleinsten kunnen genieten van de avonturen van ‘Het Wonder Team’ en ‘Diego’, die wilde dieren redden. De Pinguïns van Madagascar en de dieren van Barnyard zetten de boel op stelten met hun humoristische avonturen. TV-ster iCarly gaat de strijd aan met martial-arts kampioen Shelby Marx.


coverDiego: De Wilde Dieren Redding!
Diego, al jaren een bestseller onder jongens en meisjes tot 7 jaar, beleeft deze zomer weer nieuwe avonturen op DVD! Zo reist hij dit keer de wereld over om gevaarlijke dieren te redden zoals een octopus, een gorilla en een jaguar. Diego: De Wilde Dieren Redding! is een educatieve DVD waarin de allerkleinsten leren over wilde dieren. De DVD bevat ook een exclusieve Nickelodeon aflevering.

Tijdsduur 91 minuten.
Consumentenadviesprijs: € 12,99.


coverHet Wonder Team: Red de Dinosaurus
Het Wonder Team bestaat uit drie zingende dieren: Linny de cavia, Ming-Ming het eendje en Tuck de schildpad. Elke aflevering is als het ware een mini-opera; in de afleveringen bijna alleen maar gezongen. In Wonder Team: Red de Dinosaurus reizen Linny, Ming-Ming en Tuck samen de wereld rond om een jonge Dinosaurus te redden!

Tijdsduur 91 minuten.
Consumentenadviesprijs: € 12,99.
coverPinguïns van Madagascar: de (on)mogelijke missie 
Skipper, Rico, Kowalski en Private, de pinguïns van Madagascar, zijn terug op DVD! De pinguïns van Madagascar zijn razend populair en hebben zelfs hun eigen televisieserie op Nickelodeon. Daarom kan een nieuwe DVD met 8 te gekke avonturen niet uitblijven! Het gezelschap gaat op onderzoek uit tijdens een onmogelijke maar hilarische missie. Zou Koning Julien ook dit keer de Pinguïns proberen te dwarsbomen?

Tijdsduur 90 minuten.
Consumentenadviesprijs: € 12,99.coverBarnyard: Club Otis
Met gemiddeld zo’n 40.000 kijkers bij Nickelodeon TV kan een nieuwe DVD van Otis en zijn vriendjes niet ontbreken! Het wordt weer een dolle boel op de boerderij met Otis en zijn vrienden, wanneer zij in allerlei problemen verzeild raken en zich daar hun weg uit proberen te lachen. Bijna een uur lang van de leukste avonturen van Barnyard zijn op DVD verkrijgbaar, zodat kids altijd en overal om de leukste avonturen van Otis, Pip en Big kunnen lachen.

Tijdsduur 50 minuten.
Consumentenadviesprijs: € 12,99.coveriCarly: I Fight Shelby Marx
In de nieuwe avonturen van iCarly, iCarly: I Fight Shelby, gaan Carly en martial-arts kampioen Shelby Marx akkoord met een boksgevecht om te vechten voor het goede doel. Helaas laat Carly per ongeluk Shelby's oma tijdens een persconferentie vallen. Dan knoeit er iemand met de bewakingscamera’s  van de persconferentie en lijkt het net alsof Carly  het expres deed, waardoor hun wedstrijd op losse schroeven komt te staan… Meiden kunnen genieten van dit humoristische verhaal over vriendschap en doorzettingsvermogen. 

Tijdsduur 137 minuten.
Consumentenadviesprijs: € 12,99.

Recente artikelen

Laatste reacties

martijn0432  |  06-08-2011

Ik kan altijd zo lachen om taalfouten op covers. Nu ook weer. Vreemd dat niemand dat even checkt voor het de winkel in wordt gegooid.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina