Vogelvlucht komt op 1 april naar je huiskamer gevlogen!

 
VOGELVLUCHT KOMT OP 1 APRIL NAAR JE HUISKAMER GEVLOGEN!

Vleugels gereed? Vliegen maar! Maak je maar klaar voor het grootste reisavontuur van het jaar. VOGELVLUCHT is vanaf 1 april beschikbaar op Blu-ray™ en DVD. Een familie eenden woont in een besloten, veilige vijver in de wildernis. Na lang aandringen kan Pam haar man Mick overtuigen om samen met hun twee kinderen, net als alle andere vogels, ook op migratie te vertrekken en de wereld te ontdekken. 

Door zich te vergissen van migratierichting wordt de familie Verwoerd meegesleept, weg van de natuur naar een nieuwe, onbekende en spannende wereld: die van de mensen. Volg deze hilarische eenden op hun avontuur doorheen de grote stad!

VOGELVLUCHT is vanaf 1 april beschikbaar bij u thuis op Blu-ray™ en DVD

 
SYNOPSIS
Illumination, maker van de komische films Minions en Verschrikkelijke Ikke, nodigt je uit voor een vliegvakantie naar het onbekende met grappige gevederde vrienden in de familiekomedie Vogelvlucht. De familie Verwoerd zit in een sleur. Vader Mick vindt het prima om zijn gezin te laten ronddobberen in hun vijver in New England, maar moeder Pam wil avontuur en hun kinderen de grote wijde wereld laten zien.
COPYRIGHT : © 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.
 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina