AllesOverFilm wenst iedereen hele Fijne Feestdagen en een heel goed 2018

AllesOverFilm wenst iedereen Prettige Feestdagen!

Het gehele team van AllesOverFilm wenst iedereen Prettige Feestdagen en een heel goede jaarwisseling!

2017 Was een redelijk bewogen jaar voor de website. Allereerst natuurlijk vanwege de naamsverandering van het oude en vertrouwde DVD.nl naar het meer bijdetijdse AllesOverFilm. Met de naamsverandering hebben we ook ons vizier breder gemaakt. Niet alleen maar DVD's of Blu-ray's, maar ook meer bioscoopfilms en een incidentele streamingrecensie kwamen online. En met King Arthur - Legend of the Sword hebben we onze eerste UHD-recensie gepubliceerd. Daarnaast hebben we veel meer aandacht kunnen schenken aan hardware, iets waarmee we de rechtgeaarde filmliefhebber een mooi overzicht hopen te geven van wat er beschikbaar is op HT-gebied. En dat willen we in 2018 nog meer gaan doen.

Kersttafereel

Ook kunnen we in 2018 weer mooie films verwachten. Zowel in de bioscoop (All the Money in the World van Ridley Scott, Spielbergs The Post en de Nederlandse film Het Leven is Vurrukkulluk van Frans Weisz, om maar een paar titels te noemen), als DVD/Blu-ray Disc/UHD-releases van onder meer Star Wars: The Last Jedi, Bladerunner 2049 en Justice League. We hopen van deze uitgaven t.z.t ook een recensie online te kunnen plaatsen. We gaan in ieder geval ons uiterste best doen om AllesOverFilm zo groot mogelijk te maken. Jullie bezoek en participatie kunnen daar een grote bijdrage aan leveren. We hopen dan ook dat we jullie allemaal in 2018 weer mogen begroeten op onze site. Begin januari zijn wij in ieder geval weer terug. Wat we komend jaar nog meer gaan doen is nog niet helemaal duidelijk, maar in ieder geval beginnen we met de inmiddels vertrouwde Nieuwjaars Quiz. Bereid je maar vast voor.

Namens de gehele AllesOverFilm redactie,

Ludo Keeris
Hoofdredacteur

AllesOverFilm logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Davidshadow13  |  27-12-2017

Iedereen prettige feestdagen en alvast een fijn filmjaar toegewenst!
Lees meer >

RobinB  |  26-12-2017

Fijne kerst allen!
Lees meer >

Werner  |  25-12-2017

Ook namens mij aan iedereen een prettig kerstfeest toegewenst met veel Blu-rays onder de kerstboom.
Lees meer >

Claudio Santulli  |  25-12-2017

Iedereen fijne dagen. Nog een paar uurtjes en dan stap ik op het vliegtuig om een hele lange kerstdag in New York te vieren.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina