Ben jij al toe aan VACATION? Vanaf 20 januari op DVD, Blu-ray en VOD

Ben jij ook toe aan

VACATION

Ga met Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann en Chris Hemsworth mee op een hilarische road trip
Vanaf 20 januari op DVD, Blu-ray en VOD

De volgende generatie familie Griswold staat klaar om op je lachspieren te werken. In deze remake van de populaire film uit de jaren ’80 treedt de inmiddels volwassen Rusty Griswold (Ed Helms; The Hangover films) in de voetstappen van zijn vader en verrast hij zijn vrouw Debbie (Christina Applegate; Anchorman films) en hun twee zoons met een bezoek aan het legendarische familiepark Walley World. Je zou denken, wat kan hier nu mis gaan?! Laat dat maar aan de familie Griswold over, want ook de 2e generatie weet het behoorlijk bont te maken.

Synopsis:
VACATION3D.jpgRusty Griswold is van mening dat zijn vrouw en kids wel een vakantie kunnen gebruiken en verrast hen met een avontuur dat hen dwars door Amerika voert. Het uiteindelijke doel van de reis is een bezoek aan het attractiepark Walley World. Maar voor ze daar geraken, komen ze in de meest bizarre situaties terecht en is het maar de vraag of ze wel in Walley World aankomen.
De cast bestaat verder uit Leslie Mann (The Other Woman) als Rusty's zus, Audrey; Chris Hemsworth (Thor) in de rol van Stone Crandall, Rusty’s irritante en succesvolle zwager. Chevy Chase en Beverly D'Angelo keren terug in hun oude rol als Clark en Ellen Griswold van de klassieke Vacation komedie.

Bonusmaterialen:
Blu-ray:
* Return to Walley World
* The Griswold Odyssey
* Gag reel
* Deleted scenes

DVD:
* Deleted Scenes

Releasedatum: 20 januari 2016
Speelduur: 99 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina