Columbia The Foreigner 22 april op DVD

The Foreigner

Filmgegevens:

Cast:
Steven Seagal (Under Seige, Exit Wounds, The Patriot, Hard to Kill)
Max Ryan (Kiss of the Dragon)
Kate Fisher (The Real Thing)

Regie:
Michael Oblowitz (The Breed, Out for a Kill)

Producer:
Andrew Stevens (The Pledge, Heist, Driven, Angel Eyes, City by the Sea, The whole nine yards)

Releasedatum: 22 april (zowel in de verhuur als in de verkoop)

Steven Seagal explodeert in The Foreigner!

Hij heeft een naam opgebouwd als de ‘King of Action’ en dat willen we weten ook! Steven’s reputatie is wereldwijd bekend bij liefhebbers van het koelbloedige killergenre, maar veel minder bij de tegenstanders in zijn films. Die blijven proberen om de King of Action aan te pakken, maar Seagal is natuurlijk onverwoestbaar.

In ‘The Foreigner’ wordt Jon Cold (Steven Seagal) gevraagd om een geheimzinnig pakje op te halen in Frankrijk, en op een landgoed ergens in Duitsland af te leveren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want zodra hij het pakje in ontvangst neemt, buitelt de georganiseerde misdaad over hem heen. Als geheim agent kent Jon Cold natuurlijk alle trucjes, en hij wordt er niet warm of koud van. Totdat blijkt dat er op het adres waar hij het pakje moet bezorgen een fraaie blondine woont, die zwaarbewaakt wordt. Veel tijd om na te denken over het hoe en waarom is er niet, want de tot de tanden bewapende gangsters zijn hem constant op het spoor. Dan opent Jon, ondanks de waarschuwing van zijn opdrachtgever, het geheimzinnige pakje. De informatie die hij dan vindt, blijkt nog explosiever dan hijzelf te zijn. The Foreigner is een thriller die barst van de harde actie en zeker een aanwinst is voor de vele miljoenen Steven Seagal fans.

DVD explosives!
• Filmtrailers
• Scene Selection
• Photo Gallery
• Filmographies

Recente artikelen

Laatste reacties

kotegashi  |  23-03-2003

Ik heb inmiddels de trailer gezien en het ziet er niet slecht uit. Naar mijn idee is hij beter dan Half Past Dead, deze film heb ik inmiddels gezien en was n...
Lees meer >

Surya  |  10-03-2003

Steven Seagal (Under Seige, Exit Wounds, The Patriot, Hard to Kill) De grapjassen! Iedereen denkt meteen aan The Patriot met Mel Gibson natuurlijk... niets is ...
Lees meer >

Philippe  |  10-03-2003

Heb nog niets van deze film gezien. Hopelijk sluit hij opniew aan bij zijn stevige actiefilms zoals Out For Justice en Hard To Kill.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina