De eerste trailer van BAANTJER - HET BEGIN - staat nu online. Vanaf april in de bioscoop

De eerste trailer van

BAANTJER - HET BEGIN

Baantjer - Het Begin poster

vanaf 18 april 2019 te zien in de bioscoop

In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

De opnames van de film, onder regie van Arne Toonen, worden deze week afgerond. Een aantal opnames vonden plaats in het bedrijf van Claudio Santulli, een van onze redactieleden bij AllesOverFilm! De speelfilm BAANTJER HET BEGIN is vanaf 18 april 2019 te zien in de bioscoop en dient als kick-off voor de gelijknamige dramaserie die later in zijn geheel bij Videoland en bij RTL  te zien zal zijn. Het idee voor de serie en film is afkomstig van Thijs en Peter Römer.

Naast Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt bestaat de cast verder uit o.a. Fedja van Huêt, Horace Cohen, Ruben van der Meer, Jelka van Houten, Ryanne van Dorst, Lisa Smit, Loes Luca en Tim Murck. 

Paradiso Films

Recente artikelen

Laatste reacties

Claudio Santulli  |  22-12-2018

Was ook echt een hele beleving. In het oftopic-topic had ik een kort verslag geschreven. Als het goed is heb ik straks bekende handen. :mrgreen:
Lees meer >

Michael Hamers  |  21-12-2018

Erg leuk dat ze bij Claudio in de zaak hebben gefilmd! Ben benieuwd naar het resultaat!
Lees meer >

martwout  |  21-12-2018

De hele geest van de serie zit er geen seconde in. Veel duisterder en de bekende niet ontbrekende seksscene's als ik het zo zie. Ik vrees dat ze de diehard-fans...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina