DE FAMILIE CLAUS is de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm - vanaf december te zien op Netflix

DE EERSTE NEDERLANDS-VLAAMSE KERSTFILM AAN

DE FAMILIE CLAUS

Familie Claus poster

Met Jan Decleir, Pommelien Thijs, Sien Eggers en Bracha van Doesburgh

Maak het binnen gezellig en nestel je lekker op de bank! Netflix’ nieuwste kerstfilm De Familie Claus komt er in december aan, net op tijd voor de feestdagen. De film is geregisseerd door Matthias Temmermans met Jan Decleir als Noël Claus en Mo Bakker als Jules Claus.

Synopsis:
Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde 'mooiste tijd van het jaar'. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is, heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen... Wanneer grootvader zijn been breekt, besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

Familie Claus banner

Naast Jan Decleir (Daens) en Mo Bakker (Niet Schieten) zien we in de film onder andere ook Bracha van Doesburgh (Oogappels, Nieuwe Buren), Renée Soutendijk (Moordvrouw), Eva Van der Gucht (Oogappels), Josje Huisman (Allemaal Familie), Janne Desmet (The Twelve), Stefaan Degand (Ge Hadt Erbij Moeten Zijn), Bert Haelvoet (De Dag, Torpedo), Sien Eggers (Spitsbroers), Carly Wijs (De belofte van Pisa), Maarten Bosmans (Amateurs) en Pommelien Thijs (#Likeme).

De Familie Claus still

Te zien vanaf december op Netflix

Netflix Logo

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina