De nieuwe DC-reeks PENNYWORTH is vanaf 22 juni verkrijgbaar op DVD

De nieuwe DC-reeks

PENNYWORTH

Pennyworth DVD

Het eerste seizoen is vanaf 22 juli verkrijgbaar op DVD

Achter elke sterke man staat een sterke vrouw, of in het geval van Batman een sterke butler! In de splinternieuwe DC-reeks PENNYWORTH maken we kennis met de jonge Alfred Pennyworth, de man die zich jaren later zal ontfermen over de kleine Bruce Wayne. 

In zijn beginjaren start hij als voormalige Britse SAS-soldaat een beveiligingsdienst op en gaat hij onder andere samenwerken met ene Thomas Wayne. De reeks, van de makers van Gotham, ademt de sfeer uit van de klassieke spionagefilms. Een tweede seizoen is inmiddels in de maak! 

Synopsis 
Londen, rond 1960. Alfred Pennyworth richt samen met de jonge miljardair Thomas Wayne, die later de vader van Bruce Wayne wordt, een beveiligingsbedrijf op. Met zijn militaire kameraden “Bazza” en “Dave Boy” hoopt Alfred een vrij leven te kunnen leiden, zonder orders van bovenaf en zonder moorden. Helaas blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan voor iemand met zijn ervaring.

Regie: Danny Cannon
Cast: Emma Paetz, Jason Flemyng, Ben Aldridge, Paloma Faith, Dorothy Atkinson, Ryan Fletcher, Jack Bannon, Hainsley Lloyd Bennett
Genre: Aktie, Televisie
Kijkwijzer: 16

DVD specificaties
Beeld: 2.00:1
Audio: Dolby Digital 5.1 / Dolby Digital 2.0
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Duits voor doven en slecht horenden, Engels voor doven en slecht horenden, Frans
Speelduur: 565 minuten

Pennyworth still

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina