Drie releases op DVD vanaf 27 november via WW Entertainment

Drie releases op DVD vanaf 27 november via WW Entertainment

Vanaf 27 november zijn de film WILD ROSE van Tom Harper, seizoen 2 van MARY KILLS PEOPLE en de kinder-animatiefilm DRAAK DRIES te koop op DVD.

WILD ROSE

Wild Rose DVD

Synopsis
Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan (Jessie Buckley) er al van om ​​naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en zo kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen. Een droom verwezenlijken verloopt echter niet van een leien dakje als je een veroordeelde vrouw bent, met enkelband, en single moeder van twee kindjes. Daarnaast heeft haar moeder Marion (Julie Waters), die de zorgt draagt voor de kinderen, haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Haar dochter neemt een baan aan als huishoudhulp bij ene Susannah. Deze hoort het zangtalent waarover Rose-Lynn beschikt en besluit haar te helpen.

Regie: Tom Harper
Cast: Jessie Buckley, Julie Walters, Sophie Okonedo
Genre: Drama

Beeldformaat: 2.35:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels
Speelduur: 98 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar

 

MARY KILLS PEOPLE

Seizoen 2

MARY KILLS PEOPLE Seizoen 2  DVD

Synopsis
Mary is terug en raakt meer en meer verstrikt in haar illegale werk. Ze neemt grote risico’s wanneer ze zowel haar zakelijke als privéleven gescheiden probeert te houden, maar geheimen kunnen alleen verborgen blijven zolang het duurt. De mysterieuze Olivia benadert Mary en Des, die net terug is uit de gevangenis, met een dodelijk verzoek. Belangen raken verstrengeld met de terugkeer van Ben en een gecompliceerde undercover zaak. Ben’s onderzoek wroet in het criminele verleden van Mary wat haar voor de keuze stelt om voor eens en voor altijd schoon schip te maken.

Cast: Caroline Dhavernas, Jay Ryan, Richard Short
Genre: Drama, TV-serie

Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels
Speelduur: 250 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar

 

DRAAK DRIES

(a.k.a. ZOG)

Synopsis
Dries is een draakje. Hij zit op de drakenschool, waar hij leert hoe hij een grote, gevaarlijke, vliegende, vuurspuwende draak kan worden. Dat gaat hem nog niet al te best af, maar gelukkig krijgt hij hulp van een stoere meid, die hem, als het misgaat met vliegen of vuur spuwen, verzorgt met verbandjes, pilletjes en pleisters.

In de laatste klas krijgt Dries als huiswerk ""vang een prinses"" mee, en ook nu weer komt zijn vriendin hem te hulp. Ze blijkt namelijk een prinses te zijn, eentje die genoeg heeft van de pracht en praal van het paleis en liever dokter wil worden. Ze laat zich gewillig schaken door Dries en vormt voortaan samen met hem het perfecte team: een vliegende dokter die zich per draak verplaatst!

Genre: Animatie

Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 25 minuten
Kijkwijzer: 6 jaar

logo ww entertainment

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  26-11-2019

Tot mijn grote verrassing heeft WW zonder er iets van aan te kondigen Orange Is The New Black 6 op dvd uitgebracht. Wel jammer dat er sinds seizoen 5 geen Blu-r...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina