Van de makers van Gomorra komt nu de 8-delige serie MALTESE

Van de makers van GOMORRA

MALTESE

Before We Die DVD

nu te zien op Lumiereseries.com en vanaf 26 november op DVD

Nu op lumiereseries.com en vanaf 26 november op DVD: Maltese Het achtdelige Italiaanse misdaaddrama van de makers van het wereldwijde succes Gomorra is gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Synopsis:
Midden jaren zeventig verhuist een belangrijk centrum van de heroïnehandel van Marseille naar Sicilië. De verhuizing zorgt voor een ingrijpende transformatie bij de grootste criminele organisatie ter wereld, de maffia. Dario Maltese, rechercheur bij de sectie drugsbestrijding in Rome, worstelt met een donker voorval uit zijn verleden. Zijn vader stierf in het Siciliaanse stadje Trapani toen Dario nog een jongetje was. De emotionele wond is nooit geheeld en Maltese heeft zijn geboorteplaats daarom altijd gemeden.

 
Aan het begin van de serie keert Dario Maltese eindelijk terug naar huis. Zijn beste vriend Gianni Peralta, ook rechercheur bij de politie, gaat trouwen en heeft hem gevraagd als getuige. Nog voor het huwelijk wordt Gianni echter voor de ogen van Dario vermoord. Maltese vraagt daarop om overplaatsing en neemt de zaak van Gianni over. Hij reconstrueert het onderzoek dat tot de dood van zijn vriend leidde. Het is een lastige, gevaarlijke zaak vol valse aanwijzingen. Tijdens het onderzoek wordt Maltese verliefd op een fotografe die samen met een journalist tegen de maffia strijdt. Langzamerhand ontdekt Maltese dat zijn vriend inzicht kreeg in de transformatie van de maffia en de banden van de criminele organisatie met de politiek en zakenwereld. Bovendien achterhaalt hij de redenen achter de dood van zijn vader en ervaart hij ook persoonlijk de macht van de maffia.

MALTESE
Cast: Kim Rossi Stuart, Rike Schmid, Francesco Scianna, Valeria Solarino
Regie: Gianluca Maria Tavarelli
Genre: Misdaad, TV-serie

Specificaties:
Land: Italië, 2018
Speelduur: 8x50min.
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16
Prijzen DVD: 24,99 euro - Online: 12,50 euro

Te koop bij Bol.com

Before We Die still

Lumiere Series Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina