DVD.nl heeft een nieuw design!


Eindelijk een nieuw design voor DVD.nl.

Mensen vragen ons al jaren wanneer we de layout van de hoofdpagina eens onder handen nemen. Het ziet er ouderwets en onoverzichtelijk uit. Ook wijzelf vonden dat het tijd werd voor een frissere look en feel van de site.
En dat is nu zover! DVD.nl heeft een opknapbeurt ondergaan en we denken dat dit een stuk moderner en beter is. Ook het forum heeft een design dat nu meer overeenstemt met de hoofdpagina.

PlatinumSamen met de nieuwe layout van de hoofdpagina is ook het Platinum Membership gestart!
Leden kunnen nu een abonnement nemen op de site en krijgen daarvoor extra opties en korting op een selectie DVD's en Blu-ray Discs.
Kijk voor meer informatie over het Platinum Membership op de speciale pagina.

Er zijn nog een paar kleine wijzigingen aangebracht. Vanaf nu is het ook mogelijk om de nieuwsberichten en recensies van DVD.nl te plaatsen op je eigen Hyves, Facebook, Twitter en andere netwerksites.

We hopen dat jullie het nieuwe uiterlijk van de site waarderen en zijn benieuwd naar jullie reacties.

Ludo Keeris
Namens de gehele redactie van DVD.nl

Recente artikelen

Laatste reacties

peptalk  |  16-09-2010

Kan er onder het laatste bericht in elk topic ook een link komen naar 'nieuwe berichten', nu moet ik daar altijd eerst voor naar boven en ik denk velen met mij....
Lees meer >

MatrixTom  |  16-09-2010

Is het mogelijk op de homepage onderaan 'Nieuwe release', 'DVD.nl forum' en 'DVD.nl forum Pricewatch' langer te maken? Het is namelijk erg handig voor die drie ...
Lees meer >

DVDProfilersFilmgek  |  17-07-2010

Laatste 2 dagen ook opgemerkt. Alhoewel er ook nog andere dingen kunnen spelen: Warm weer, WK > dat er minder gepost wordt. Er was wel gepost op onderwerpen...
Lees meer >

Smooth-J  |  17-07-2010

Laatste 2 dagen ook opgemerkt. Alhoewel er ook nog andere dingen kunnen spelen: Warm weer, WK > dat er minder gepost wordt.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina