Eerste spin-off van GAME OF THRONES in de maak

Eerste spin-off Game of Thrones in de maak

We maakte er al eerder melding van; er wordt gewerkt aan vijf mogelijke spin-offs van HBO's Game of Thrones. Nu het einde van de succeserie nadert lijkt de eerste spin-off nu werkelijkheid te worden. HBO heeft een proefaflevering besteld van een nieuwe serie, geschreven door The Kingsman-films scenarioschrijfster Jane Goldman. Het gaat om een prequel van het Game of Thrones-verhaal, dat zich duizenden jaren eerder afspeelt.

Samen met Game of Thrones-schrijver en bedenker George R.R. Martin werkt Goldman aan het nog naamloze prequel-project dat "het verval van de wereld van de gouden eeuw van de helden naar het donkerste uur" als rode draad meekrijgt. De vroege voorouders van de huidige generaties in Game of Thrones krijgen ook in deze nieuwe serie een belangrijke rol. In een verklaring belooft de betaalzender grote verrassingen: "Een ding is zeker: van de verschrikkelijke geheimen van de geschiedenis van Westeros tot de ware afkomst van de Whie Walkers, de mysteries van het Oosten tot de legende van de Starks-familie... dit is niet het verhaal dat we denken te kennen". HBO zou zo'n 50 miljoen dollar per seizoen voor de nieuwe serie over hebben.

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones wordt pas in 2019 uitgezonden. Eerdere berichten meldden dat een mogelijke spin-off niet voor 2020 op de buis te zien zal zijn.

HBO logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina