Elke superheld heeft een duistere zijde in JUSTICE LEAGUE DARK | vanaf 8 maart op DVD

Elke superheld heeft een duistere zijde...

JUSTICE LEAGUE DARK

Justice League Dark DVD

vanaf 8 maart verkrijgbaar op DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 8 maart de DVD van JUSTICE LEAGUE DARK, het nieuwste deel in de DC Universe Original Movies collectie. In deze spannende animatiefilm richt Batman een team op met een reeks personages uit de duistere hoek van DC Comics: John Constantine, Zatanna, Jason Blood – Etrigan the Demon, Alec Holland – Swamp Thing en Boston Brand – Deadman. Liefhebbers zullen smullen van deze samenstelling klassieke personages. De animatiefilm is geregisseerd door Jay Oliva en is zijn negende DC Universe Animated film.

Synopsis Justice League Dark:
Als de wereld wordt geteisterd door een invasie van demonen blijkt de Justice League, bestaande uit helden als Superman, Wonder Woman en The Flash, niet opgewassen tegen het kwaad. Batman besluit een tweede team samen te stellen, vol duistere helden die wel een stap verder willen gaan in het bestrijden van de bovennatuurlijke tegenstanders. De occulte (anti)helden John Constantine, Jason Blood – Etrigan The Demon, Alec Holland – Swamp Thing, Boston Brand – Deadman en Zatanna moeten leren samenwerken in de schaduwen en hun eigen duistere kant bedwingen om te vechten voor gerechtigheid.

Justice Leauge Dark Screen 1Justice Leauge Dark Screen 2Justice Leauge Dark Screen 3

Justice League Dark is gebaseerd op de gelijknamige stripboekenserie van DC en bevat personages die bij het grote publiek minder bekend zijn, maar een cultstatus hebben onder stripliefhebbers. De stem van John Constantine wordt ingesproken door Matt Ryan, die het personage ook vertolkte in Arrow en Constantine. Na Batman: The Killing Joke is dit de tweede DC Universe Original Movie.

Bonusmaterialen:
- A Sneak Peek at Teen Titans: The Judas Contract (11:08)
- A Sneak Peek at Justice League: Doom (09:50)
- A Sneak Peek at Justice League: Gods and Monsters (10:36)

Releasedatum: 8 maart 2017
Speelduur: 72 minuten
Kijkwijzer: 6

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina