Het 2e seizoen van BALLERS verschijnt op 8 maart op DVD

Dwayne 'The Rock' Johnson laat de bal weer rollen
in het tweede seizoen van de HBO hitkomedie

BALLERS

 BALLERS Seizoen 2 DVD

Het complete tweede seizoen vanaf 8 maart verkrijgbaar op DVD

Op 8 maart presenteert Warner Bros. Home Entertainment Ballers seizoen 2 op DVD. Opnieuw kunnen de fans genieten van de populaire HBO hitserie Ballers over het extravagante leven van de oud footballspelers uit Miami, bedacht door Steve Levinson (Entourage) en geproduceerd door Mark Wahlberg (Entourage, How to make it in America).

Het hechte footballteam vraagt dit keer nog meer van zichzelf wanneer ze het moeten opnemen tegen de groeiende concurrentie en blijven streven naar succes en roem. Terwijl ze er alles aan doen om bekend te blijven vervliegt hun bekendheid en vervagen de grenzen tussen werk en privé.

Spencer Strasmore (Dwayne 'The Rock' Johnson), de drijfveer van het team, die nu financieel manager is, wordt opnieuw geconfronteerd met zijn verleden en gaat de strijd aan met zijn grootste concurrent Andre Allen (Andy Garcia). Oud bekende Ricky Jerret (John David Washington) begeeft zich op het spirituele pad en ook teamgenoot Charles Greane (Omar Miller) zoekt nu naar een andere invulling van zijn leven. Toch laten de mannen zich verleiden voor een leven tussen het vrouwelijk schoon, feestjes, snelle auto's en speedboten en doen ze er alles aan om hun faam terug te winnen.

Zullen de legendarische footballspelers in het tweede seizoen van Ballers hun carrière aan de wilgen moeten hangen of krijgen ze het aanzien terug dat ze zo graag willen? Zie het vanaf 8 maart op DVD.

Bonusmateriaal:
Inside the Episodes - 28 minuten

Releasedatum: 8 maart 2017
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 10 afleveringen van 27 minuten

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina