Epson introduceert EMP-7950 projector

Epson introduceert nieuwe selfmade projector
 
Epson introduceert een nieuwe projector op de Nederlandse markt, de EMP-7950, opvolger van de EMP-7850. Bij dit nieuwe model hoeft de gebruiker weinig zelf in te stellen: het beeld wordt automatisch gecorrigeerd, zowel horizontaal als verticaal. Daarnaast schakelt hij zichzelf uit waar nodig, en stelt met één druk op de knop scherp en past ook bij donkere achtergronden de kleuren aan. Epson heeft voor op kantoor een buitengewoon lichtsterke variant van 4.000 Ansi Lumen ontwikkeld. De projector heeft een resolutie van 1.024 x 768, werkt met een contrastverhouding van 700:1 en biedt automatische "Wall Shot Function"-fijnafstelling. Hij is ontworpen voor grote tot middelgrote ruimtes, zoals congreszalen, training- en vergaderruimtes. De Epson EMP-7950 is vanaf deze maand verkrijgbaar, voor een adviesverkoopprijs van 3.690,- exclusief BTW. Het objectief is niet bij de prijs inbegrepen.

Meer mogelijkheden

Dankzij de Epson EasyMP-technologie kunnen gemakkelijk verbindingen met LAN- en Wireless LAN-netwerken tot stand worden gebracht. De WEP-, WPA- (TKIP) en LEAP-protocollen zorgen voor een absoluut veilige en snelle gegevensoverdracht, tot 54 Mbit/s. De projector is ook te beveiligen met een wachtwoord, waarme het apparaat beschermt wordt tegen diefstal en ongeoorloofd gebruik. PowerPoint- of mpeg2-videodata kunnen direct geprojecteerd worden zonder tussenkomst van een PC, via USB- en PCMCIA-interfaces.

De 3LCD-technologie van Epson

De 3LCD technologie produceert gelijktijdig drie éénkleurige afbeeldingen in de primaire kleuren rood, groen en blauw. Een prisma plaatst deze precies over elkaar, waardoor een evenwichtig en uniform beeld ontstaat zonder rafelende kleuren, ook wel “regenboogeffect” genoemd. Hierdoor hebben gebruikers minder last van mogelijke visuele vermoeidheid. Een zeer omvangrijk kleurenpalet, gecombineerd met 12-bits gegevensverwerking, geeft 3LCD-producten een enorme scherpte aan details en een natuurgetrouwe weergave van maar liefst 68,7 miljard kleuren.


De belangrijkste kenmerken van de Epson EMP-7950NL zijn:

· Lichtsterkte: 4000 ANSI Lumen
· Contrastverhouding: 700:1
· Native XGA-resolutie (1.024 x 768)
· Epson 3LCD-technologie
· Epson EasyMP-technologie
· LAN- en WLAN-connectiviteit (802.11b/g)
· Beveiligingsprotocollen: WEP, WPA (TKIP) en LEAP
· USB- en PCMCIA-interface voor standalone projectie
· De Epson Wall Shot-functie maakt een optimale beeldkwaliteit mogelijk, ongeacht de kleur van de muur
· Quick Setup-functie (automatische beeldaanpassing aan het projectiescherm)
· Automatische keystone-correctie
· Geluidsarme ventilatie (33dB)
· Ventilatie aan de voorzijde van het apparaat
· Levensduur van de lamp maximaal circa 3.000 uur
· Beveiliging door middel van wachtwoordbeveiliging
· 5W luidspreker
· Quick Start-Up in 15 seconden
· Vijf projectiemodi voor optimale weergave
· Direct Power-On en Power-Off
· Picture-in-Picture-functie
· Automatische bronherkenning en selectie
· Levering zonder objectief (3 objectieven naar keuze leverbaar)

3 jaar garantie

Epson verleent drie jaar garantie binnen Europa en twee jaar wereldwijd. Optioneel is drie jaar on-site garantie (Coverplus-programma) mogelijk. De meegeleverde lamp heeft een garantie van 500 uur ofwel 90 dagen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Hakker  |  11-04-2005

Voor een prijs al dat verwacht ik zowieso een projector die minimaal native 720p HDTV aankan en dat kan deze projector niet en dan nog te bedenken dat Europa al...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina