Even voorstellen: de nieuwe recensent van AllesOverFilm: Jasper Loos

Even voorstellen: de nieuwe recensent voor AllesOverFilm

The RoomOnlangs stuurde Jasper Loos een e-mail naar ons met de vraag of hij voor AllesOverFilm recensies mocht schrijven. Wij staan altijd open voor nieuw schrijftalent en daarom kreeg Jasper de kans om een eerste recensie te maken. Iemand die voor het eerst een recensie schrijft kiest vaak een film die hij/zij goed kent en goed vindt. Jasper niet. Jasper had onlangs de film The Room gezien via een aktie van Pathé Thuis en was in het geheel niet onder de indruk. Integendeel zelfs. Maar dat weerhield hem er niet van om juist over deze film zijn eerste recensie voor AllesOverFilm te schrijven. Dat is een teken van lef en dat bevalt ons wel. Oordeel zelf en lees hier de eerste recensie van Jasper. Niet slecht, toch?

Binnenkort zullen zijn recensies van de bioscooprelease Ghost Tropic en de Blu-ray Disc van The Farewell ook online verschijnen. Je ziet het, Jasper houdt van aanpakken!

We blijven zoeken naar nieuw schrijftalent

Naast Jasper zijn wij altijd op zoek naar nog meer recensenten. Schrijf jij graag over films die je hebt gezien, schroom niet en meld je dan aan bij ons team. Er bestaat de mogelijk om te te schrijven over bioscoopfilms, Netflix-releases, DVD's en Blu-ray's. Voor het schrijven over Blu-ray's (en evt. UHD's) die je wel te beschikken over een Full-HD setup met de mogelijkheden om de hoge resolutie audioformaten af te spelen. Eventueel kunnen we je voorzien van een Pathé/Vue/Cineville/Neflix-abonnement.

Als je liever geen recensies, maar liever op een andere manier over films en/of series schrijft zijn we op zoek naar jou. Struin jij het internet af naar de laatste (film-)nieuwtjes? Dan horen we graag van je en kun je de nieuwsredactie komen versterken. Die is naarstig op zoek naar uitbreiding.

Heb je interesse of wil je het gewoon een keer proberen, schroom dan niet en neem contact met ons op. Wie weet sluit jij dan aan bij ons leuke team!

Ludo Keeris
Hoofdredacteur AllesOverFilm

Recente artikelen

Laatste reacties

Jasper Loos  |  08-06-2020

@Rogier: Dankjewel! :) Ik heb er zin in!
Lees meer >

Rogier Burghout  |  08-06-2020

Welkom Jasper! Veel succes en vooral veel plezier! (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina