Het 2e seizoen van de misdaadserie THE TEAM is vanaf 24 augustus op DVD te koop

Het tweede seizoen van

THE TEAM

The Team seizoen 2 DVD

vanaf 24 augustus op DVD

In de achtdelige misdaadserie moet een internationaal team een meervoudige moordzaak oplossen, die te maken heeft met de financiering van terreurorganisaties door illegale kunsthandel.

In een Deens moerasgebied worden in een geheim onderkomen zes mensen vermoord. Alleen de jonge Syrische Malu weet te ontsnappen. Onder de slachtoffers zijn twee Belgische zussen die contact hadden met een extremistische militie. De belangrijkste verdachte is Bob, de Duitse eigenaar van het pension. Europol stelt een internationaal onderzoeksteam samen dat bestaat uit de Deense rechercheur Nelly Winther, de Hamburgse commissaris Gregor Weiss en de Belgische terreurexpert Paula Liekens. De eerste sporen wijzen naar een aanslag van rechtsextremisten. Draait de zaak inderdaad om vreemdelingenhaat?

Bij de slachtoffers worden documenten gevonden over de handel in roofkunst van een terreurorganisatie. Het blijkt dat Malu twee delen van een uit Syrië gesmokkeld goudreliëf bij zich had. De andere delen van het kunstwerk had haar vermoorde vriend Faris bij zich, maar is nu in handen van de moordenaars. Beetje bij beetje legt het onderzoeksteam een internationaal netwerk in illegale kunsthandel bloot, waar onder meer een officier van de Syrische geheime dienst en rijke Oostenrijkers deel van uitmaken. De daders jagen op Malu om het kunstwerk compleet te krijgen, maar het onderzoeksteam zit hen op de hielen. Wanneer zij ontdekken dat er een grote aanslag gepland staat, telt voor hen elke minuut.

Het eerste seizoen van The Team – een Duits-Deens-Belgisch-Oostenrijkse coproductie naar een idee van Peter Thorsboe en Mai Brostrøm – was een internationaal succes dat hoge kijkcijfers behaalde in onder meer België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Oostenrijk en Zwitserland. Verspreid over tien landen en tien zenders keken meer dan tien miljoen mensen naar de misdaadserie. Voor het tweede seizoen is een nieuw onderzoeksteam samengesteld dat bestaat uit Marie Bach Hansen (The Legacy) als de Deense rechercheur Nelly Winther, Jürgen Vogel (Tatort) als de Duitse commissaris Gregor Weiss en Lynn Van Royen (Beau Séjour) als de Belgische terreurexpert Paula Liekens.

THE TEAM - Seizoen 2
Cast: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen, Sarah Perles, Navid Negahban. e.a.
Idee: Peter Thorboe, Mai Brostrøm
Scenario: Kari Vidø, Jesper Bent
Regie: Kaspar Gaardsøe,  Jannik Johansen
Genre: Misdaad, TV

Technische specificaties:
Duitsland/Denemarken/België/Oostenrijk, 2018
Speelduur: 8 x 60 min.
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Taal: Deens, Duits, Engels, Nederlands
Ondertitels: Nederlands
Adviesprijs: 29,99 euro

The Team 2

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Kev  |  13-08-2018

Jammer dat er net zoals Seizoen 1 geen blu-ray komt...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina