Het indrukwekkende QUIET BLISS is vanaf 8 oktober te zien via Video on Demand-kanalen

Het indrukwekkende drama

QUIET BLISS

Quiet Bliss poster.JPG

vanaf 8 oktober te zien via VoD

Quiet Bliss is de ideale gevoelsfilm waarbij drama en nieuwe kansen na een financiële crisis centraal staan. Het verhaal geeft een eerlijke en realistische kijk op een herkenbare situatie.

Quiet Bliss neemt je mee in een indrukwekkend verhaal over twee vrienden die hun hele leven verbonden blijven vanwege een spel... Of beter gezegd dankzij een spel.Op 8 oktober is de film Quiet Bliss beschikbaar via Video on Demand. Jaarlijks brengt Walk This Way Europese kwalitatieve films en documentaires uit door middel van Video on Demand (VoD) distributie. De Walk This Way films en documentaires zijn onderverdeeld in collecties per genre en worden verspreid via de VoD-platformen iTunes en Google Play.

Synopsis:
Het verhaal start bij de economische crisis in Italië. Het textielbedrijf waar Adele werkt heeft geen toekomst meer, vooral niet wanneer de man des huizes hun financiële problemen trachtte op te lossen. Door het lastig parket waar Adele in belandde, verlaat ze haar huis in de stad en komt terecht op het platteland. Daar zal ze proberen rondkomen van de geteelde groenten op het familielandgoed. Maria Concetta doet ondanks de bedenkingen van haar zus Adele, haar best om werk te vinden als actrice, wat zorgt voor onderlinge spanningen op de prachtige boerderij.

Quiet Bliss still

Originele titel: In Grazia di Dio
Internationale titel: Quiet Bliss
Regie: Edoardo Winspeare
Cast: Celeste Casciaro, Barbara de Matteis, Laura Licchetta
Productiejaar: 2014
Oorsprong: Italië
Genre: Feel-good / drama
Lengte: 127 min

 

Logo Walk This Way.png

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina