Het prachtige tweede deel van de BBC-serie PLANET EARTH is 14 maart op DVD en BD

As close as it gets

PLANET EARTH II

Planet Earth II DVD & Blu ray

De baanbrekende zesdelige BBC-hitserie
vanaf 14 maart op DVD en Blu-ray Disc

Op 14 maart presenteert Just Entertainment de adembenemende zesdelige BBCnatuurdocumentaire Planet Earth II op Blu-ray en DVD. Tien jaar na het verschijnen van de bejubelde eerste serie neemt Planet Earth II de kijker mee in de wereld van verschillende diersoorten in de meest iconische leefomgevingen: eilanden, bergen, jungles, woestijnen, graslanden en steden. Planet Earth II is opgenomen aan de hand van de nieuwste filmtechnieken en laatste kennis van de natuur. De documentaire wordt gepresenteerd door Sir David Attenborough en is voorzien van muziek gecomponeerd door Hans Zimmer.

In 2006 maakte de wereld kennis met BBC’s Planet Earth en nu tilt de serie wederom het genre natuurdocumentaires naar ongekende hoogtes met de bijzondere reeks Planet Earth II. Door gebruik van de nieuwste filmtechnologieën en laatste kennis van de natuur verlegt de serie grenzen en laat kijkers het leven op aarde vanuit een ander perspectief beleven: dat van de dieren zelf. Van indrukkende en levensbedreigende achtervolgingen tot intieme ontmoetingen, Planet Earth II dompelt de kijker zes afleveringen lang onder in het leven op eilanden, bergen, in jungles, woestijnen, graslanden en steden.

Ervaar het leven in alle uithoeken van de wereld. Planet Earth II laat de omstandigheden zien die het bestaan in de gebieden bepalen en de manier waarop dieren zich daarop aanpassen. Reis mee naar de meest prachtige en extreme plekken ter wereld en sta oog in oog met de dieren die er leven. Beleef de aarde zoals je deze nog nooit eerder hebt gezien.

Planet Earth II Screenshots

AFLEVERING 1. EILANDEN
Het leven op een eiland kan voor sommige dieren een toevluchtsoord zijn, terwijl anderen vanaf hun geboorte moeten vechten voor hun leven, zoals de jonge zeeleguanen op de Galapagoseilanden.

AFLEVERING 2. BERGEN
Hoog in de bergen leven een aantal van de meest ongrijpbare en mysterieuze dieren op aarde. Volg in deze aflevering een familie sneeuwluipaarden, grizzlyberen en een rode lynx.

AFLEVERING 3. JUNGLES
De jungle, de meest prestatiegerichte en gevarieerde plek op aarde. Volg haar bewoners zoals jaguars, jungledolfijnen, ninjakikkers, indri’s en glow in the dark dieren tijdens onvergetelijke verrassingen.

AFLEVERING 4. WOESTIJNEN
In de woestijn worden dieren zwaar op de proef gesteld. Ze bedenken ingenieuze manieren om te overleven. Uitgehongerde leeuwen nemen het op tegen een giraffe en een kleine vleermuis vecht met een schorpioen om zijn maaltijd te beschermen.

AFLEVERING 5. GRASLANDEN
In de graslanden vinden we de meeste wilde dieren. Van de saiga-antilope in Azië tot reuzenmiereneters in Brazilië en ariboes die tijdens de grote trek het pad kruisen van hun aartsvijand, de poolwolf.

AFLEVERING 6. STEDEN
De verstedelijking bedreigt de leefruimte van dieren, maar biedt ook bijzondere nieuwe kansen. De term ‘urban jungle’ krijgt een heel nieuwe betekenis.

Planet Earth II Screenshots

FEITEN:

• De productie van de serie heeft drie jaar in beslag genomen
• Beelden van de serie zijn opgenomen in maar liefst 64 verschillende landen
• Er is 400 TB aan materiaal geschoten, wat op 82.000 DVD’s zou passen
• In totaal is 2.089 dagen veldwerk verricht tijdens 117 verschillende filmexpedities
• De trailer van Planet Earth II heeft al meer dan 8,5 miljoen views op YouTube behaald
• Meer dan twaalf miljoen Britten keken de eerste aflevering van Planet Earth II, dat is 40 procent van de Britse televisiekijkers.

Bonus Blu-ray en DVD:
Making of

Releasedatum: 14 maart 2017
Speelduur: 6 afleveringen van 50 minuten
Kijkwijzer: 6 jaar

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Ralph71  |  01-05-2017

Komt er in Nederland nog een 4K versie uit?
Lees meer >

peptalk  |  15-03-2017

Wat voor afwijkende framerate heeft die dan? Die is 24p omdat er in de US TV's en spelers zijn die geen 1080i50(PAL) kunnen afspelen.
Lees meer >

Claudio Santulli  |  15-03-2017

Tsja, dat ben ik met je eens, maar jij quote mij wat betreft de NL uitgave. Trouwens de US uitgave wil je eigenlijk ook niet i.v.m. de andere framerate, dus gew...
Lees meer >

WaymannDirector  |  15-03-2017

Heb al geruime tijd de 4K in pre order staan, bij Amazon, komt de 3e april uit... De Duitse versie heeft zowel een origineel Engels DD 5.1 track en een Duitsta...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina