LIFECHANGER en LOST IN LONDON van Source 1 Media op DVD en VOD verkrijgbaar

14 november verschijnen er twee films op DVD en VOD van Source 1 Media. In Lifechanger verandert de hoofdrolspeler regelmatig van gedaante, het is nooit zeker wie hij nou echt is. Woody Harrelson speelt de hoofdrol in Lost in London. Je volgt hem door de straten van Londen op een absurde avond waarop alles mis lijkt te gaan. Woody Harrelson wordt in deze film vergezeld door vele collega's, zoals Owen Wilson, Daniel Radcliffe en Willie Nelson.

LIFECHANGER

Lifechanger DVD

Vanaf 14 november op DVD en VOD

Drew kan zich voordoen als eender wie door andermans lichaam over te nemen. Net zolang tot dat lichaam ontbindt. Overal waar hij komt volgt de dood en duiken lijken op. Maar Drew kent ook een zwakte in de vorm van Julia, een vrouw die hij een tijd geleden ontmoette. Met behulp van zijn gedaanteverwisselingen kan hij gemakkelijk bij haar in de buurt komen, doch gedurende een korte periode. Zijn wens om met Julia een band te scheppen kan evenwel zijn einde betekenen.

Regie: Justin McConnell
Cast: Rachel Vanduzer, Elitsa Bako, Steve Kasan, Lora Burke

Genre: Science Fiction, Fantasy & Horror
Speelduur: 84 min
Beeld: 2.35:1 16:9
Geluid:
Dolby Digital 5.1
Taal
: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 16

Te koop bij Bol.com

 

LOST IN LONDON

Lost in London DVD

Vanaf 14 november op DVD

Woody Harrelson woont in Londen. Hij heeft het moeilijk om naar huis te gaan en bij zijn familie te zijn. Hij heeft discussies met oude vrienden. De wet is hem ook niet gunstig gezind. Dat alles zorgt ervoor dat hij niet kan slagen in zijn leven. In de loop van een nacht met veel tegenspoed belandt hij tot overmaat van ramp ook nog in de gevangenis.

Lost in London is het eerste filmevent dat gelijktijdig gefilmd werd en te zien was in geselecteerde bioscopen over de hele wereld. Lost in London is een absurde reis door de straten van Londen die je van je stoel laat vallen van het lachen.

Regie: Woody Harrelson
Cast: Willie Nelson, Youssef Kerkour, Woody Harrelson, Owen Wilson, Daniel Radcliffe

Genre: Komedie
Speelduur: 103 min
Beeld: 1.85:1 16:9
Geluid:
Dolby Digital 5.1
Taal
: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 12

Te koop bij Bol.com

Releasedatum: 14 november
Source 1 Media Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina