Malignant is vanaf 4 oktober thuis te bekijken op PVOD & PEST

 

Malignant is een originele horrorthriller van James Wan, bedenker van onder andere de Conjuring Universe. In deze 'new vision of terror' valt het leven van de hoogzwangere Madison in duigen als ze zowel haar echtgenoot als haar ongeboren kind door een onverklaarbare aanval verliest en visioenen van soortgelijke moordpartijen krijgt.

Malignant is vanaf 4 oktober op PVOD & PEST te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

SYNOPSIS
In deze film wordt Madison gekweld door schokkende visioenen van gruwelijke moorden, waarna ook nog eens blijkt dat deze angstaanjagende beelden daadwerkelijk plaatsvinden. Malignant is de nieuwste film van regisseur James Wan, de schepper van de Conjuring Universe. Met deze originele horrorthriller keert Wan terug naar zijn roots.

 
 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  01-10-2021

En SMRF? TV in Smurfenland? SMRF is een redelijk nieuw TV-netwerk voor filmliefhebbers die een voorkeur hebben voor het dragen van blauwe kleding. Of zoiets. So...
Lees meer >

Werner  |  01-10-2021

En SMRF? TV in Smurfenland?
Lees meer >

Marcel Hoeve  |  30-09-2021

Ik kijk dus meestal via KVAM: Klassieke Video & Audio Media, zoals DVD, Blu-ray etc. Ook leuk!
Lees meer >

Rogier Burghout  |  30-09-2021

In dit geval niet, want ik had gezocht op 'PEST' en 'PEST streaming', maar daar kwam niets uit :). Zeker wel hoor, ik had gezocht op PVOD PEST en dan krijg je ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina