Nieuw misdaaddrama Shakespeare and Hathaway in premiere op BBC First

Nieuw misdaaddrama Shakespeare and Hathaway in premiere op BBC First

Maak deze maand kennis met de nieuwste detectiveserie van BBC First: Shakespeare and Hathaway. De nieuwe tiendelige serie zal bij de fans van de BBC First series Death in Paradise en Silent Witness in de smaak vallen. Frank Hathaway, een ervaren rot in het detectivevak, en zijn nieuwe hulp Lu Shakespeare vormen een zeer onwaarschijnlijk duo bij het onderzoeken van de geheimen van de inwoners van het landelijke Warwickshire.

BBC First stelt ons verder in de maand maart niet teleur. Het derde seizoen van Our Girl toont ons hoe er vriendschappen kunnen ontstaan, maar ook hoe relaties in het militaire leven niet altijd gemakkelijk zijn. Fans van Sherlock worden ook in maart niet vergeten: in seizoen drie wordt het vertrouwenspact tussen Sherlock en John op de proef gesteld wanneer John valt voor de mooie Mary Morstan.

Shakespeare and Hathaway gaat in première op maandag 19 maart om 21:00 op BBC First
Shakespeare and Hathaway

Privé-detective Frank Hathaway (Mark Benton, bekend van The Halcyon) werkte tot nu toe altijd alleen, maar sinds kort zit hij met geldproblemen en is hij fysiek niet echt meer in de beste conditie. Eigenlijk heeft hij iemand nodig als Lu: een voormalig kapster met bakken mensenkennis, alleen weet hij dat zelf nog niet. Uiteindelijk bundelen de twee hun krachten en vormen ze een uniek en amusant detectiveduo. Frank en Lu ontdekken dat niets zo mooi is als het lijkt in hun kleine dorpje. De burgemeester wordt vermoord, wraakzuchtige geliefden teisteren de straten en het loopt goed fout met de trucs van een goochelaar. Welkom in Stratford-Upon-Avon, waar kleine criminelen hardhandig aangepakt worden in een heerlijk vermakelijk drama.

Sherlock Seizoen 3 start op donderdag 22 maart om 21:00 op BBC First
Sherlock Seizoen 3
Hoe deed hij het? En hoe zal John het nieuws opnemen dat zijn beste vriend zijn eigen dood in scène heeft gezet? De vragen die op ieders lippen brandden na het einde van seizoen 2 krijgen hier een staartje. Wanneer John voor de knappe en geestige Mary Morstan valt, wordt het duo wederom op de proef gesteld. Mary is namelijk niet snel onder de indruk van Sherlocks aanstellerij. Moriarty is ten onder gegaan, maar ondertussen bevindt Sherlock zich in andere psychologische spelletjes. De machtige Charles Augustus Magnussen heeft de geheimen van de hele wereld binnen handbereik. Het spel dus is opnieuw begonnen voor Sherlock en John in de aflerveringen The Empty Hearse, The Sign of Three en His Last Vow.

Our Girl seizoen 3 gaat in première op dinsdag 20 maart om 21:00 op BBC First
Our Girl seizoen 3
In Our Girl volgen we de uitzonderlijke avonturen van een vrouwelijke arts in het Britse leger en de hechte groep soldaten op één van de meest uitdagende missies in hun leven. Vriendschappen komen tot stand, slechtste eigenschappen in bepaalde personen komen naar boven en relaties worden tot het uiterste gedreven wanneer het team voor problemen komt te staan. Dit misdaaddrama vol actie leidt ons door het militaire leven, waar heldendaden en hard werk steeds weer opnieuw bedreigd worden.  


BBC First is in Nederland beschikbaar via:

  • Caiway kanaal 17
  • Ziggo kanaal 22
  • KPN kanaal 25
  • T-Mobile Thuiskanaal 110
  • Telfort kanaal 25
  • XS4ALL kanaal 25
  • Kabelnoord kanaal 165
  • Plinq kanaal 65
  • SKV kanaal 47
  • Stichting Kabeltelevisie Pijnacker kanaal 22
  • TriNed kanaal 130
  • Kabelnoord kanaal 139
  • Delta (zeelandnet) kanaal 20
  • Breedband Helmond kanaal 16

BBC First Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina