Seizoen 2 van de Deense misdaadserie NORSKOV - vanaf 16 januari via VOD en 23 januari op DVD

Het tweede seizoen van

NORSKOV

Norskov Seizoen 2 DVD

vanaf 16 januari op Lumiereseries.com
vanaf 23 januari op DVD

Lumière brengt de serie over misdaad en politieke verwikkelingen in een oud havenstadje, in 2017 bekroond als beste Deense serie, dinsdag 16 januari 2018 uit op Lumiereseries.com en dinsdag 23 januari op DVD.

Norskov 2

Norskov, eens een trotse, drukke havenstad, is nu een rauwe Deense plaats op zoek naar een nieuwe identiteit. In de bekroonde serie Norskov volgen we de belevenissen van drie jeugdvrienden: burgemeester Martin, de succesvolle, maar corrupte Bondy en politie-inspecteur Tom. In het tweede, zesdelige seizoen, die ook los van het eerste seizoen te volgen is, staan hun vrouwen centraal. Zij belichten de thema’s identiteit, mannelijkheid en misdaad vanuit een nieuwe invalshoek.

Wanneer de zakenman Casper ‘Bondy’ Bondesen voor zijn drugshandel wordt veroordeeld tot veertien jaar cel, besluit zijn in Servië geboren vrouw Claudia de leiding over te nemen van zijn bouwbedrijf. Daardoor komt ze in botsing met het establishment van Norskov. Langzamerhand komt ze in een situatie waarbij ze niemand meer kan vertrouwen, behalve misschien de agent die haar man achter de tralies bracht.

Norskov seizoen 2

Cast:Marijana Jankovic, Jakob Ulrik Lohman, Anne Sofie Espersen, Thomas Levin, Claus Riis Østergaard, Mathias Käki Jørgensen, Henrik Birch.
Regie: Heidi Maria Faisst, Dagur Kari,
Genre: Misdaad, TV

Technische specificaties:
Denemarken, 2017
Speelduur: 6 x 42 min.
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Consumenten Adviesprijs DVD: 19,99
Streaming: 14,99 euro

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina